NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml

NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml

NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 573 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml - popis produktu

Kosmetická sada NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml: Pro vyčištění a dokonalou hydrataci pleti vyzkoušejte kosmetickou sadu NEUTROGENA Hydro Boost Sada. Obsahuje čisticí gel, tělové mléko a hydratační pleťový krém. Odstraní z pleti nečistoty, odumřelé buňky i makeup a zanechá pokožku čistou a dobře hydratovanou. Je vhodná pro všechny typy pleti včetně suché pokožky, kterou velmi dobře a hloubkově hydratuje. Navíc zpomaluje stárnutí pleti. Klíčové vlastnosti kosmetické sady NEUTROGENA Hydro Boost SadaKosmetická sada NEUTROGENA Hydro Boost Sada je vhodná pro čištění a hydrataci pletiDobře hydratuje všechny druhy pokožky včetně suchéOdstraní z pleti nečistoty, odumřelé buňky i makeupNEUTROGENA Clear & Defend+ zpomaluje stárnutí pleti Čisticí gel NEUTROGENA Hydro Boost SadaSháníte kvalitní čistící gel, který zbaví vaši pleť nečistot a zároveň jí zajistí dokonalou hydrataci? Zvolte novinku NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Water Gel. Přípravek se postará o všechny nečistoty na pleti a jemně odstraní make-up. Zároveň zůstává pokožka dlouhodobě hydratovaná díky obsahu komplexu s kyselinou hyaluronovou, která na sebe váže vodu a uzamyká ji uvnitř pleti. Voda je uvolňována postupně v průběhu celého dne dle potřeby. Pleťový gel navíc zabraňuje vysušování pokožky, při pravidelném používání budete mít pružnou, svěží a hebkou pokožku. Tělové mléko NEUTROGENA Hydro Boost SadaToužíte po krásné a hebké pokožce? Potom si pospěšte s aplikací tělového krému NEUTROGENA Hydro Boost Gel Cream, který hloubkově hydratuje suchou pokožku a navrací jí vitalitu a zářivý vzhled. Krém NEUTROGENA Hydro Boost Gel Cream navíc osvěžuje a zanechává pokožku chladivou a svěží. Krém NEUTROGENA Boost obsahuje kyselinu hyaluronovou, která uzamyká vlhkost uvnitř pokožky a zanechává ji vláčnou a hebkou. Hydratační pleťový krém NEUTROGENA Hydro Boost SadaSháníte kvalitní pleťový krém, který zajistí vaší pleti dokonalou hydrataci? Zvolte denní krém NEUTROGENA Hydro Boost City Shield Hydrating Lotion. Krém zajistí pleti perfektní hydrataci během celého dne. Tyto účinky jsou zajištěny díky obsahu komplexu s kyselinou hyaluronovou, která na sebe váže vodu a uzamyká ji uvnitř pleti. Voda je uvolňována postupně v průběhu celého dne dle potřeby. Přípravek obsahuje SPF 25, který vás ochrání před škodlivými slunečnými paprsky a okolními vlivy. Pravidelným používáním krému zpomalíte stárnutí pleti a budete mít pružnou a hebkou pokožku. 

Produkt NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové krémy, je v nabídce značky NEUTROGENA v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kosmetické sady, je v nabídce značky NEUTROGENA v nabídce e-shopu Alza.cz.

NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml - parametry produktu

NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml - historie ceny a dostupnosti

NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml - další zajímavé produkty

NEUTROGENA Hydro Boost Sada 650 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?