Nesmeky SNOWLINE Trail #1114366

Nesmeky SNOWLINE Trail #1114366

Nesmeky SNOWLINE Trail #1114366

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 008 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nesmeky SNOWLINE Trail - popis produktu

Nesmeky SNOWLINE Trail Ocelové hroty na řetízcích na podrážkách Vašich bot. Usnadní chůzi i běh v namrzlém terénu, na ledu, zasněžené cestě, náročném terénu s rizikem uklouznutí. Nejsou to mačky, ale plní podobnou úlohu - dodávají stabilitu a jistotu v terénu, kde hrozí podklouznutí bez ohledu na vzorek a materiál podrážky.Nesmeky jsou velmi oblíbenou outdoorovou pomůckou pro všechny, kdo se vydávají na tůru v jarním nebo podzimním počasí, kdy noční mrazíky dělají z cest nebezpečnou klouzačku a kdy se zbytky sněhové pokrývky nebo náledí střídají se solidní cestou.Perfektní pomůckou jsou tudíž i pro myslivce, dřevorubce a všechny lidi, které práce žene do přírody v téměř jakémkoliv počasí.Velmi oblíbené jsou nesmeky u běžců a sportovců, kteří běhají přes zimu v přírodě v rámci fyzické přípravy. Na rozdíl od jiných pomůcek nesmeky umožňují bezpečný běh téměř na všech typech terénu, na které narazíte v příměstských podmínkách v lese nebo na poli.Nesmeky lze nasadit velice rychle a díky perfektnímu elastomerovému svršku dokonale sedí na maratonkách, lehké turistické obuvi, pohorkách i zimních botách. 10 mm dlouhé kvalitní ocelové hroty elastomerový popruh zůstává pružný i v mrazu, testováno při - 60°C nasazení bot za několik vteřin na všechny myslitelné typy bot použitelné v zimě ke sportu, turistice nebo práci hmotnost 400 gramů, sbalené dáte do kapsy nebo do batohu Velikosti: S - velikost bot do 32-36 / 270g pár M - velikost bot od 36 do 40 / 320g pár L - velikost bot od 40 do 44 / 360g pár XL - velikost bot od 44 do 48 / 410g pár XXL - velikost bot od 48 do 52 / 430g pár Doplňky k obuvi » Doplňky » Nesmeky SNOWLINE Trail

Tento produkt naleznete ve skupině Ocelové řetízky, vyrábí jej značka Snowline, velikost odpovídá označení 2XL, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Nesmeky SNOWLINE Trail - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorieŘetízky, Hroty, Ocelové řetízky
ZnačkaSnowline
Velikost2XL
E-shopGamisport.cz

Nesmeky SNOWLINE Trail - historie ceny a dostupnosti

Nesmeky SNOWLINE Trail - další zajímavé produkty

Nesmeky SNOWLINE Trail - jak nakoupit nejvýhodnější?