Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá

Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá

Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 572 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá - popis produktu

Šatní skříň Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá:Jestliže vám doma schází úložný prostor na vaše oblečení, mohla by vás zaujmout šatní skříň Nejlevnější nábytek. V menších prostorách oceníte šatní skříň s posuvnými dveřmi. K dispozici jsou praktická dvířka k ukládání menších věcí. Materiálem šatní skříně Nejlevnější nábytek je lamino. Pro konečnou povrchovou úpravu byl zvolen matný vzhled, který podtrhuje celkový dojem. Šatní skříni dominuje bílá barva. Rozměry šatní skříně Nejlevnější nábytek jsou 190 × 120 × 60 cm (v × š × h). Zásadní přednosti produktu Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá Šatní skříň Nejlevnější nábytek vám pomůže s uložením vašich věcí Posuvné otevírání dveří Při nákupu obdržíte šatní skříň s dvířky Těšit se můžete na matnou úpravu Barva šatní skříně je bílá Materiálem vybraným pro výrobu šatní skříně Nejlevnější nábytek je lamino Velikost šatní skříně je 190 × 120 × 60 cm (v × š × h)

Produkt Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnejsinabytek.cz, Nejlevnější nábytek, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dveřmi - bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?