Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá

Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá

Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 385 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá - popis produktu

Skříň Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá:Pokud vás trápí nedostatek úložného prostoru, mohla by vás oslovit klasická skříň Nejlevnější nábytek. Klasické otevírací dveře vám zaručí bleskový přehled o uložených věcech. K dispozici má praktická dvířka pro umístění menších věcí. Materiálem skříně Nejlevnější nábytek je lamino. Pro její konečnou úpravu povrchu byl zvolen matný vzhled, který podtrhuje celkový dojem. Skříni vévodí hnědá barva. Rozměry skříně Nejlevnější nábytek činí 214 × 201 × 58 cm (v × š × h). Zásadní vlastnosti skříně Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá Rovná skříň Nejlevnější nábytek se bude skvěle hodit pro ukládání vašich věcí Klasické otevírání dveří Při nákupu obdržíte skříň s dvířky Dekor dřeva: dub Těšit se můžete na matnou úpravu Barva: hnědá Materiálem pro zhotovení skříně Nejlevnější nábytek je lamino Skříň disponuje rozměry 214 × 201 × 58 cm (v × š × h)

Produkt Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnejsinabytek.cz, Nejlevnější nábytek, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Kabir se zrcadlem, dub sonoma/bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?