Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk

Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk

Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 359 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk - popis produktu

Šatní skříň Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk:Potýkáte-li se s nedostatkem úložného prostoru na vaše oblečení, mohla by vás oslovit šatní skříň Nejlevnější nábytek. Šatní skříň s posuvnými dveřmi oceníte především v úzkých místnostech. Šatní skříň disponuje vestavěným zrcadlem, díky kterému bude prostor vypadat větší. Je vybavena praktickými zásuvkami k ukládání menších věcí. Materiálem šatní skříně Nejlevnější nábytek je lamino. Závěrečná povrchová úprava je v lesklém vzhledu, jenž umocňuje konečný dojem. Šatní skříni vévodí bílá barva. Rozměry šatní skříně Nejlevnější nábytek činí 205 × 280 × 56 cm (v × š × h). Zásadní přednosti produktu Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk Šatní skříň Nejlevnější nábytek bude skvělým pomocníkem pro ukládání věcí Posuvné otevírání dveří Nákupem obdržíte šatní skříň se zrcadlem a se zásuvkami Můžete se těšit na lesklý povrch Barva šatní skříně je bílá Materiálem zvoleným pro zhotovení šatní skříně Nejlevnější nábytek je lamino Šatní skříň má rozměry 205 × 280 × 56 cm (v × š × h)

Produkt Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnější nábytek, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Harazia 280 se zrcadlem, 4 šuplíky a 2 šatními tyčemi, bílý lesk - jak nakoupit nejvýhodnější?