Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba)

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba)

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 225 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba) - popis produktu

Vůně tohoto deodorantu je jemná, květinová s náznakem citrusů, vhodná pro ženy.   Vůně: Květinová s jemným náznakem citrusů. nebrání přirozenému odstraňování odpadních látek z těla zabraňuje zápachu pomocí přírodních složek (esenciální oleje, kamenec) nevysušuje pokožku (právě naopak - hydratuje) nezanechává 'ulepený pocit' a fleky na oblečení neobsahuje jedlou sodu (pro mnohé lidi dráždivá složka) Deodorant odstraňuje nepříjemný tělesný pach tím, že zabraňuje množení bakterií, které tento zápach způsobují rozkládáním složek potu. Zároveň však nebrání přirozenému odstraňování odpadních a škodlivých látek z těla - pocení. Nebrání tedy tělu dělat to, co je pro něj přirozené. Vaše tělo se tak nadále může bezpečně zbavit odpadních a škodlivých látek, na rozdíl od antiperspirantů.   I když je pěkná vůně důležitá, mně spíše šlo o to, aby každý esenciální olej plnil svou funkci - tedy působil antibakteriálně, antifugálně, antisepticky a zabraňoval tak množení bakterií. Proto jsem pro tento deodorant zvolila kombinaci 4 esenciálních olejů v souladu s aromaterapií, které se věnuji - geranium, litsea cubeba, levandule a bergamot. Tyto esenciální oleje mají silný antibakteriální, antiseptický a antimykotický účinek. Navzájem se doplňují, čímž účinek ještě více podpoří (dochází k synergii - znásobení jejich účinků).   Na odstranění zápachu a částečném omezení pocení se podílí i kamenec. žádná nepříjemná reakce žádná suchá pokožka žádné fleky na oblečení bez 'ulepeného' pocitu v podpaží příjemná vůně celý den Složení: Polyglycerol-3-BEESWAX (Cera Belina - derivát včelího vosku), Isopropyl myristát, Caprilic / Capric Triglycerides (frakcionovaný kokosový olej), Potassium Alum (kamenec draselný), Tocopherol (vitamin E), Pelargonium graveolens (Geranium) Oil (esenciální olej Geranium ), Litsea Cubeba (Litsea) Oil (esenciální olej Litsea Cubeba), Lavandula Angustifolia Oil (esenciální olej Levandule), Citrus Bergamo Oil (esenciální olej Bergamot), * Citral, * Limonene, * Linalool, * Geraniol, * Citronellol * vyskytující se přirozeně v silicích Navia Navia je přírodní kosmetika založená na organických složkách, bez konzervantů a chemických toxinů. Když k tomu připočteme kvalitu, slovenský původ a upřímnost s jakou rodinná firma přistupuje k výrobě a distribuci, nemůže být o jejím úspěchu pochyb. Cílem kosmetiky Navia je vytvářet produkty s jednoduchým složením, ale vysokým obsahem přírodních látek, které přirozeně podporují funkci pokožky. Proto je název „Navia“ odvozen z latinského výrazu „síla přírody“, což vystihuje myšlenku produktů Navia.

Produkt Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba) patří do skupiny produktů Tělový krém, patří značce Navia / Kvítok, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tuhé deodoranty, je v nabídce značky Navia / Kvítok v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba) - parametry produktu

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba) - historie ceny a dostupnosti

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba) - další zajímavé produkty

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant Dámský 42ml - Ranní rosa (papírová tuba) - jak nakoupit nejvýhodnější?