Naturehike spací pytel - krémový

Naturehike spací pytel - krémový

Naturehike spací pytel - krémový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 790 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Naturehike spací pytel - krémový - popis produktu

Spací pytel Naturehike spací pytel - krémový:Nemůžete se dočkat až zase budete moci spát venku ve stanu a přišla by vám vhod nová výbava? Pak by pro vás mohl být ten pravý spací pytel Naturehike spací pytel - krémový, který vás ohromí svým pohodlím. Tento spací pytel mohou používat jak muži, tak ženy. Zajistí nejvyšší pohodlí v letních měsících a ani netradičně nízké teploty nebudou problém. Komfortní teplota je u spacáku Naturehike 6 °C. Dokáže se v něm vyspat člověk o maximální výšce až 195 cm. Spací pytel ve tvaru deky vám poslouží v nenáročných podmínkách. Díky jeho designu je možné si užít spánek bez většího omezení pohybu. Zajímavé vlastnosti spacího pytle Naturehike spací pytel - krémový Naturehike spací pytel - krémový je vytvořený pro ženy i muže Výplní spacáku je syntetika Tvar spacího pytle Naturehike: dekový Je určen na léto ale poradí i s nižší teplotou Maximální výška postavy: 195 cm Extrémní teplota: -12 °C

Produkt Naturehike spací pytel - krémový patří do skupiny produktů Spací pytle, patří pod značku Naturehike v nabídce e-shopu Alza.cz.

Naturehike spací pytel - krémový - parametry produktu

KategorieKrémy, Spací pytle
ZnačkaNaturehike
E-shopAlza.cz

Naturehike spací pytel - krémový - historie ceny a dostupnosti

Naturehike spací pytel - krémový - další zajímavé produkty

Naturehike spací pytel - krémový - jak nakoupit nejvýhodnější?