Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko #4802968

Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko #4802968

Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko #4802968

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko - popis produktu

Už vás nebaví stále hledat sáček s vatovými tampóny po celé koupelně? Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko bude mít stálé místo tam, kde mu určíte. Plastový zásobník v jednoduchém čistém stylu má bambusové víčko. Taková kombinace patří mezi současné trendy a vaší koupelně vdechne nejenom skvělý styl, ale také pořádek. Zásobník na stěnu snadno přilepíte nebo připevníte. Součástí balení je montážní materiál. Díky montážní desce na zadní straně lze zásobník snadno sundat a naplnit nebo vyčistit.Materiál: kvalitní plast, bambus. Rozměry: šířka 8 cm, výška 25 cm, hloubka 6,5 cm. Zásobník na kosmetické tampónyJednoduchý trendy stylK připevnění na stěnuBílé plastové těloBambusové víčkoMožnost přilepení nebo připevněníMontážní materiál je součástí balení

Tento produkt naleznete ve skupině Koupelnové doplňky od značky Wenko.

Produkt Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko #4802968 patří do skupiny produktů Kosmetické doplňky od značky Wenko.

Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko - parametry produktu

Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko - historie ceny a dostupnosti

Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko - další zajímavé produkty

Nástěnný zásobník na kosmetické tampóny Wenko - jak nakoupit nejvýhodnější?