Nástěnné světlo TINA Candellux Černá

Nástěnné světlo TINA Candellux Černá

Nástěnné světlo TINA Candellux Černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 551 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nástěnné světlo TINA Candellux Černá - popis produktu

Stylová nástěnná lampa TINA v modenrím stylu se bude skvěle hodit do ložnice nad noční stolek, do předsíně nebo pracovny. Svítidlo je vyrobeno z kovu ve třech barevných variantách. Rameno je otočné, takže si světlo nasměrujete dle potřeby. V základně je namontovaný vypínač. Lampa je vybavena paticemi GU10. Žárovka není součástí dodávky. Barva:bíláčernáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: kovRozměry: šířka: 9 cmhloubka: 31 cmvýška: 15 cmzávit pro žárovku: GU10 max. 15Wnapětí: 230V / 50HzHmotnost: 0,4 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Nástěnné světlo TINA Candellux Černá patří do skupiny produktů LED osvětlení od značky Candellux Lighting, v barvě zlatá, je vyroben z materiálu kov, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii LED lampy, patří značce Candellux Lighting, barevná verze je zlatá, z materiálu kov, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Nástěnné světlo TINA Candellux Černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Noční stolky, patří značce Candellux Lighting, v barvě zlatá, z materiálu kov, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Nástěnné světlo TINA Candellux Černá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
BARVAZlatá
STYLModerní
STYLNadčasový
MATERIÁLKov
VÝŠKA15 cm
HLOUBKA31 cm
HMOTNOST0,4 kg
ŠÍŘKA9 cm
TYP LAMPYNástěnná
POČET STÍNIDEL1
ZÁVIT PRO ŽÁROVKUGU10
BAREVNÁ VARIANTAČerná
Hmotnost400.000g
KategorieSvětla, Lampy, Osvětlení, LED osvětlení, LED lampy, Noční stolky, Noční světla, Osvětlení do ložnice
ZnačkaCandellux Lighting
Barvazlatá
Materiálkov
E-shopInpostele.cz

Nástěnné světlo TINA Candellux Černá - historie ceny a dostupnosti

Nástěnné světlo TINA Candellux Černá - další zajímavé produkty

Nástěnné světlo TINA Candellux Černá - jak nakoupit nejvýhodnější?