Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station

Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station

Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station - popis produktu

Kompaktní skládací noční stolek se dvěma oddělenými policemi a pracovní deskou pro stravování, vázání nebo odkládání příposlechu, napájecích zdrojů a mobilních telefonů. Kompaktní skládací noční stolek se dvěma oddělenými policemi a pracovní deskou pro stravování, vázání nebo odkládání příposlechu, napájecích zdrojů a mobilních telefonů.  Nastavitelné otočné nohy a tři boční přístupy na zip s elastickými připínacími zády. Dodává se vč. přepravní tašky. Rozměr: Výška: 46 cm Nastavitelné nohy 5 cm Rozměry desky stolu: 60 cm (d) x 52 cm (š)

Produkt Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station patří do skupiny produktů Noční stolky, patří značce Nash, naleznete jej v e-shopu Chytapust.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Campingové doplňky od značky Nash v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Produkt Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station patří do skupiny produktů Campingový nábytek od značky Nash v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station - parametry produktu

Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station - historie ceny a dostupnosti

Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station - další zajímavé produkty

Nash Skládací nábytek Bank Life Bedside Station - jak nakoupit nejvýhodnější?