Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8

Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8

Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 263 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8 - popis produktu

Řada užitečných doplňků, které Vám pomohou uspořádat bižuterii ve Vašich Waterboxech 100. Řada užitečných doplňků, které Vám pomohou uspořádat bižuterii ve Vašich Waterboxech 100. Organiser Nabízí uspořádání bižuterie a háčků z jedné strany s 8 elastickými síťovanými kapsami a se šesti elastickými poutky na zadní straně, které slouží k úschově všech Vašich nástrojů, jako jsou jehly, nůžky, stahovák potahu návazcové šňůrky a pilník na háčky nebo také značkovací fixy. Organiser 4 Má 4 elastické síťované kapsy z každé strany přizpůsobené rozměrům balíčkům bižuterie. Organiser 4 je velikostně konstruován tak, aby se vešel do kapsy na víku Waterboxu 100 nebo pro uložení několika Organiserů 4 ve svislé poloze v hlavní komoře. Organiser 8 Navrženo speciálně tak, aby se vešel do tašky Waterbox 125. Má z jedné strany 8 elastických síťovaných kapes a na druhé straně velkou síťovanou kapsou na zip k úschově větších předmětů, jako jsou PVA sáčky, PVA punčochy, značkovací fixy nebo návazcové šňůrky. Rozměry: Organiser: Rozměry 22.5 cm (š) x 13.5 cm (v) Organiser 4: Rozměry 12 cm (š) x 13 cm (v) Organiser 8: Rozměry 22,5 cm (š) x 13,5 cm (v)

Produkt Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8 patří do skupiny produktů Campingové doplňky od značky Nash v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8 - parametry produktu

Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8 - historie ceny a dostupnosti

Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8 - další zajímavé produkty

Nash Organizer Waterbox Wallet Organiser - Waterbox Wallet Organiser 8 - jak nakoupit nejvýhodnější?