NASCAR: Heat 4 [Steam]

NASCAR: Heat 4 [Steam]

NASCAR: Heat 4 [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NASCAR: Heat 4 [Steam] - popis produktu

NASCAR Heat 4, oficiální videohra NASCAR, vypadá, zní a hraje se lépe než kdykoli předtím! Vlastnosti Nové funkce - Track Map, odemykatelná schémata lakování, dynamické uživatelské rozhraní, více možností ovládání jízdy, hlubší režim kariéry, aktualizace dráhy Sonoma Raceway a Charlotte Roval Nová grafika a zvuk - Kompletní generální úprava všech grafických a zvukových balíků Draftuj jako profík - Spojte se a draftujte s ostatními jezdci se speciální draftovací funkcí Inteligentnější a soutěživější AI - AI nyní provozuje několik závodních linií a pomocí nových ovládacích prvků upravuje rozsah svých schopností, stabilitu a rozptyl. Název vydavatele: Motorsport Gaming US LLC Název vývojáře Monster Games Datum vydání: 13.09.2019 Pegi: 3 Žánr: Závody Minimální požadavky: Operační systém: 64bit verze Windows 7, 8 a 10 Procesor: Intel Core i3 530 nebo AMD FX 4100 Paměť: 4 GB RAM Grafická karta: Nvidí GTX 460 nebo AMD HD 5870 Pevný disk: 18 GB volného místa DirectX: Verze 11 Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Zvuková karta: Kompatibilní s DirectX Jedná se o digitální verzi hry Nascar: Heat 4, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.© 2019 704 Games Company. 704Games je trademark of 704 Games Company. All rights reserved.

Produkt NASCAR: Heat 4 [Steam] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Motorsport Games v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

NASCAR: Heat 4 [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaMotorsport Games
E-shopPlayGoSmart.cz

NASCAR: Heat 4 [Steam] - historie ceny a dostupnosti

NASCAR: Heat 4 [Steam] - další zajímavé produkty

NASCAR: Heat 4 [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?