Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená

Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená

Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená - popis produktu

Modulová sada zahradního nábytku Komodo je určená pro venkovní použití. Nabízí velkou flexibilitu ve složení. Lze jej libovolně konfigurovat, takže si nábytek můžete libovolně přizpůsobit svým potřebám a preferencím. Konstrukce je vyrobena z polypropylenové pryskyřice se skelnými vlákny s UV přísadou. Tento typ materiálu je odolný vůči povětrnostním vlivům. Navíc se snadno čistí a má zvýšenou odolnost proti poškrábání, díky čemuž si udrží svůj krásný vzhled po dlouhou dobu. Podívejte se i na další výrobky ze série Komodo. Specifikace produktu: Modulová sada zahradního nábytku Konstrukce je vyrobena z polypropylenové pryskyřice se skelným vláknem Recyklovatelná pryskyřice Zelená konstrukce Protiskluzové nožičky Měkké podsedáky součástí Rozměry: Výška: 88 cm Šířka pohovky: 294 cm Hloubka pohovky: 78/154 cm Výška sedu: 47,5 cm

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Nardi, materiálové provedení je kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená patří do skupiny produktů Sestavy nábytku, je v nabídce značky Nardi, materiál je kov v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sady nábytku, vyrábí jej značka Nardi, materiálové provedení je kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená - parametry produktu

Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená - historie ceny a dostupnosti

Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená - další zajímavé produkty

Nardi Modulová sada zahradního nábytku Komodo zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?