Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů

Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů

Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 757 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů - popis produktu

disiCLEAN HOME dezinfekce Bezchlorová dezinfekce odstraňující bakterie, viry a plísněÚčinky: Eliminuje široké spektrum mikroorganismů, má baktericidní (včetně TBC, Legionella), virucidní (včetně H1N1, Poliovirus, Adenovirus, virus BVDV, vakcína virus), mykobakteriocidné, fungicidní a algicidní účinky. Velmi účinně odstraňuje pachy. Čas potřebný pro biocidní účinek 15 minut a nebo do zaschnutí, pro virucidní a Mykobaktericidní 60 minut.Návod k použití: Nastříkejte na ošetřovanou plochu a nechte působit. Ošetřením vznikne na povrchu polymerová vrstva, která dlouhodobě chrání proti mikroorganismům a vnějším vlivů. Povrch bezprostředně po ošetření neomývejte. Prostředek se již neředí.Obsahuje: parfémy; dezinfekční prostředkyVlastnosti: Je nehořlavý, není klasifikován jako nebezpečný, nepoškozuje žádné materiály, nezpůsobuje korozi. Neobsahuje chlór, alkohol, aldehyd, fenol, líh, formaldehyd, těžké kovy a nemá žádné vedlejší účinky.Účinná látka: Alkyl (C12-16) dimethylbenzylammoniumchlorid 0,015 g / 100 gPoužívejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.Uchovávejte v originálních obalech při teplotě 5 -25 ° C. Skladovat na suchém a chladném místě.Datum expirace: 36 měsíců od data výrobyPřípravek v jednom Krome povrch dezinfikuje a zároveň vytváří dlouhodobou ochranu povrchuPo aplikování vznikne na povrchu tenká polymerová vrstva. Chrání před mikroorganismy a vnějšími vlivyPřípravek je plně ekologický a bezpečný, obsahuje přírodní složky. Bez chemikálií. Nepoškozuje povrch a nezpůsobuje koroziObjem: 5 litrů

Produkt Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů patří do skupiny produktů Dezinfekce povrchů, patří značce Nano4you, naleznete ho u prodejce Waragod.cz.

Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů - parametry produktu

PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
Objem v litrech5
KategorieDezinfekce, Dezinfekce povrchů
ZnačkaNano4you
E-shopWaragod.cz

Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů - historie ceny a dostupnosti

Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů - další zajímavé produkty

Nano4you, disiCLEAN HOME dezinfekce, 5 litrů - jak nakoupit nejvýhodnější?