Nákupní taška na kolečkách #4827157

Nákupní taška na kolečkách #4827157

Nákupní taška na kolečkách #4827157

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nákupní taška na kolečkách - popis produktu

Nákupní taška na kolečkách je pomocníkem při těžších nákupech. Je vybavena ergonomickou rukojetí. Konstrukce tašky je zpevněná kovovou odkládací plochou a tím jí dodává stabilitu. Textilní taška je snadno odnímatelná z kovové konstrukce a snadná na údržbu. Taška má větší kolečka pro pohodlné a snadné použití i na nerovném povrchu. Oceníte jednoduchý skládací mechanismus, který umožňuje tašku složit a uložit i do malého prostoru (doma i v autě). Materiál: Plast, kov, polyester. Objem tašky: 30 l. Maximální nosnost: 30 kg. Rozměry samostatné tašky bez konstrukce: výška 56 cm, šířka 36 cm, hloubka 25 cm. Výška tašky včetně konstrukce: 98 cm. Kolečka: průměr 20 cm. Celková váha: 2,46 kg. ·         Ideální pomocník pro těžké nákupy·         Stabilní parkovací pozice·         Ergonomická rukojeť pro pohodlné používání·         Odnímatelná textilní taška·         Jednoduchý skládací mechanismus·         Skladnost i do malých prostor·         Objem 30 l·         Maximální nosnost 30 kg

Produkt Nákupní taška na kolečkách #4827157 patří do skupiny produktů Nákupní tašky, je v nabídce značky BRILANZ.

Tento produkt naleznete ve skupině Tašky na kolečkách, je v nabídce značky BRILANZ.

Produkt Nákupní taška na kolečkách #4827157 patří do skupiny produktů Tašky na nákupní vozík, je v nabídce značky BRILANZ.

Nákupní taška na kolečkách - parametry produktu

Nákupní taška na kolečkách - historie ceny a dostupnosti

Nákupní taška na kolečkách - další zajímavé produkty

Nákupní taška na kolečkách - jak nakoupit nejvýhodnější?