Blanka Malá Láska ve špičce italské boty Provedení: CD audiokniha

Blanka Malá Láska ve špičce italské boty Provedení: CD audiokniha

Blanka Malá Láska ve špičce italské boty Provedení: CD audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Blanka Malá Láska ve špičce italské boty Provedení: CD audiokniha - popis produktu

Proč si tuto knihu přečíst

Kniha je zábavnou a upřímnou zpovědí dobrodružné Blanky, která se se nechce podobat svým vrstevnicím a víkendy trávit pečením buchet pro svá vnoučata a stěžováním si na svého chrápajícího manžela. Blanka si Itálii zamilovala už jako dítě a po jejím prvním osobním setkáním s italským stylem života věděla, že tohle je to místo, kam patří. Blanka však zůstala v Čechách a pořídila si tři krásné děti, ale také tři ne tak krásné rozvody. Navíc se v této době dostala na jih, akorát tak do Chorvatska a Itálii si proto mohla užívat pouze v hudbě a filmech.

Jednoho dne však její pohár trpělivosti přetekl a Blanka se rozhodla, že nebude dál zůstávat v toxickém vtahu s manželem číslo tři. My se tak s Blankou dostáváme na jih Itálie do špičky italské boty, kde se jí začne plnit její dávné přání. Potkává totiž o sedmnáct let mladšího Agostina se kterým postupně navazuje stále hlubší vztah. Všechno není však jen růžové a Blanka se v průběhu své cesty potkává s mnoha překážkami ve formě pubertálních výlevů své nejmladší dcery Anny, velké vzdálenosti (nejen v kilometrech, ale i věku) a pandemii, která ji ještě umocnila.

Kromě zábavného a osobitého příběhu se ale v knížce dozvíte i spoustu turistických typů nejen z jihu Itálie, ale i Dolomit, které určitě v žádném turistickém průvodci nenajdete. Těšit se můžete také na řadu tradičních italských receptů, kterým nelze odolat.

Nahlédněte do knihy

Audiokniha

Vypráví Blanka Malá. Celková délka je 8 hodin a 9 minut

01 Podle nosa poznáš kosa02 Císlo pet ješte žije03 Prání04 Siréna05 Trikrát se vdej06 Ucho07 Amore mio08 Festival pozitivních citu09 Návrat10 Velké divy11 Cib, cib, cibulenka12 Láska je slepá13 Jiný kafe14 Palombaro15 Jahody16 Topolino17 Ti amo18 Peppe19 Prázdniny vRíme20 Ferragosto21 Medúzy22 Za pet minut dvanáct23 Tagliatelle24 Co bude, bude
Co o knize říkají čtenáři Blanka Malá je úžasná vypravěčka, máte pocit, že je to vaše kamarádka, s níž probíráte život u kávy a dortíku. Ve svém povídání je upřímná, nevyhýbá se ani svému soukromí. Vše líčí s otevřeností, nebojí se nakousnout citlivá témata jako je stárnutí, vztahové problémy, trápení s dětmi nebo věkový rozdíl mezi partnery.                                                                                                                                                  Zápisky jedné knihovnice Knihu jsem přečetla jedním dechem. Líbila se mi tak moc, že bych nejraději hned do Kalábrie odjela.                                                                                Jaroslava Kalinová Pohodový příběh na dovolenou. Možná spíš na víkend, protože se čte tak dobře, že za chvíli jste na poslední stránce.                                                                                   Zuzana Studničková Jak kniha vznikala

Kniha je autorčinou osobní zpovědí a nápad na její napsání přivedly kamarádky, které zajímalo, jak se autorce v Itálii žije. Často také na svém Facebooku sdílela s příteli různé recepty a poznatky. Těm se natolik líbili, že jí navrhovali, aby napsala knihu nebo alespoň blog. Knihu pak napsala v rekordním čase – za tři měsíce čistého času.

 Vzhledem k osobní povaze knihy, měla autorka obavy z negativních reakcí lidí. Velkou motivací pro ni ale bylo povzbudit ženy, které se nachází v podobné situaci jako autorka, aby si začaly plnit sny a hledat si cestu zpátky k sobě.

 Autorka navíc čtenářům slíbila pokračování a vy se tak můžete těšit na druhý díl, ve kterém se dozvíte, jak se vyvíjel Blančin vztah s nejmladší dcerou Annou a zda již Agostinova matka zjistila, kolik Blance opravdu je.

Rozhovor s Blankou Malou

Podívejte se také na rozhovor s autorkou Blankou Malou na můjRozhlas o tom, jak zvládá život v Kalábrii a italský jazyk. Nastíní vám také svůj životní příběh, který je podrobně popsán v její knize.

if(typeof(window.jsScriptOutputted)=='undefined'){var jsScriptOutputted=true;var jsScript=document.createElement('script');jsScript.type='text/javascript';jsScript.src='https://vltava.rozhlas.cz/sites/all/libraries/responsive-external-embeds/cro_responsiveexternalembeds.min.js';jsScript.onload=function(){};document.head.appendChild(jsScript);}

 

O autorce Blanka Malá Blanka Malá (1965) je matka tří dětí a babička dvou vnuček, jedné člověčí a jedné psí. Vodnářka, která svůj profesní život zasvětila rozhlasovému mikrofonu jak v soukromých rádiích, tak v Českém rozhlase Hradec Králové. V současnosti žije střídavě v Hradci Králové a na jihu Itálie. Nemá ráda blátivou zimu, dršťkovou polévku a povrchní lidi. Má ráda slunce, moře, bonbony Mon Chéri a Itálii ve všech jejích podobách. Říká o ní „Miluji ji v celé její rozmanitosti! A samozřejmě nejvíc špičku té apeninské boty, navzdory tomu, že je to nejchudší oblast Itálie. Má ale jiná bohatství, která mám příležitost obdivovat. Divokou krásu, členité pobřeží a azurové moře a nádherné pláže, které právem patří mezi ty nejhezčí v Evropě. A také jsem osudu vděčná za to, že mám teď druhý domov na Capo Vaticano, mysu s magickou atmosférou a v místech, které bylo podle římské mytologie oblíbeným místem Bohů.“

Blanka Malá Láska ve špičce italské boty Provedení: CD audiokniha - parametry produktu

ProvedeníCD audiokniha
ISBN978-80-7670-110-6
Počet stran256
Formát135 x 208 mm
VazbaPevná vazba
IlustraceKristýna Franková
Audiokniha
EAN CD8594201410185
Formát audioknihyMP3
Délka8 hodin 9 minut
AutorBlanka Malá
Jazykčeština
KategorieAudioknihy

Blanka Malá Láska ve špičce italské boty Provedení: CD audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Blanka Malá Láska ve špičce italské boty Provedení: CD audiokniha - další zajímavé produkty

Blanka Malá Láska ve špičce italské boty Provedení: CD audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?