Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý

Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý

Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 855 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý - popis produktu

Tento popis byl strojově přeložen z původního textu.. S přístrojem SABER ADVANCED máte vždy zajištěno naprosté pohodlí. SABER ADVANCED je model, který pomohl firmě Wiley X prosadit se jako průkopník v oblasti ochranných brýlí. Zde získáte funkčnost a odolnost v polopropustném designu obrouček s nastavitelnými teleskopickými zorníky, které zajišťují kompletní ochranu vašich očí. V závislosti na vaší aktivitě si můžete vybrat, zda chcete používat nosníky, nebo elastický pásek SABER ADVANCED. Model má také nosní část s drátěným jádrem 360?, díky kterému se přizpůsobí všem velikostem a tvarům nosu, a je kompatibilní s NVG. S brýlemi SABER ADVANCED se nikdy nemusíte spokojit s průměrem. S brýlemi SABER ADVANCED máte zajištěnu nekompromisní rozmanitost pro jakoukoli činnost. Poznámka: Součástí balení není štít Nejdůležitější informace - Nastavitelná nosní část- Nastavitelné teleskopické chrániče- Kompatibilní s NVG- Elastický pásek SABER ADVANCED Čočky na předpis Lze vyrobit s předepsanými čočkami pomocí vložky na předpis (PTX). Chcete-li ve svém okolí najít partnera společnosti Wiley X, který umí vyrobit čočky na předpis, použijte náš vyhledávač prodejců a najděte optika. SABER ADVANCED je model, který pomohl prosadit společnost Wiley X jako průkopníka v oblasti ochranných brýlí. Získáte zde funkčnost a odolnost v polopropustném provedení rámu s nastavitelnými teleskopickými nosníky, které zajišťují kompletní ochranu vašich očí. V závislosti na vaší aktivitě si můžete vybrat, zda chcete používat nosníky, nebo elastický pásek SABER ADVANCED. Model má také nosní část s drátěným jádrem 360?, díky kterému se přizpůsobí všem velikostem a tvarům nosu, a je kompatibilní s NVG. S brýlemi SABER ADVANCED se nikdy nemusíte spokojit s průměrem. S brýlemi SABER ADVANCED máte zajištěnu nekompromisní rozmanitost pro jakoukoli aktivitu. Poznámka: Součástí balení není štít Hlavní výhody - Nastavitelný nosní díl - Nastavitelné teleskopické nosníky - Kompatibilní s NVG - Elastický pásek SABER ADVANCED Čočky na předpis Lze vyrobit s čočkami na předpis, pomocí vložky na předpis (PTX). Chcete-li ve svém okolí najít partnera společnosti Wiley X, který umí vyrobit čočky na předpis, použijte náš vyhledávač prodejců a najděte optika.

Tento produkt naleznete ve skupině Sluneční brýle, patří pod značku WILEY X, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Produkt Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý patří do skupiny produktů Brýlové rámy od značky WILEY X, naleznete ho u prodejce Waragod.cz.

Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý - parametry produktu

Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý - historie ceny a dostupnosti

Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý - další zajímavé produkty

Náhradní rám WileyX SABER ADVANCED, černý - jak nakoupit nejvýhodnější?