Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome

Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome

Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 465 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome - popis produktu

Náhradní plachta pro přístřešek SHELTERLOGIC 3 x 3 m v zelené barvě.Barva: zelenáMateriál: polyethylenRozměry: šířka: 3 mhloubka: 3 mHmotnost: 25 kg Životnost plachty ShelterLogic:Plachta je vyrobena z třívrstvého tkaného polyetylenu o hmotnosti 213 g/m². Plachta je odolná proti protržení, vyznačuje se vysokou pevností, je teplotně stabilní. Samozřejmostí je oboustranný 2UV filtr, který chrání plachtu proti škodlivému vlivu slunečního záření, materiál obsahuje UV blokátory zamezující blednutí plachty. Životnost plachty Shelterlogic bývá ve střední Evropě obvykle cca 4 - 5 let, může však být i výrazně delší, ale i výrazně kratší. Vždy nejvíce záleží na vnějších vlivech v místě instalace, jako jsou intenzita slunečního záření (ve velmi slunných oblastech je životnost plachty poněkud kratší než v oblastech s malým nebo průměrným množstvím slunečního svitu), místní povětrnostní podmínky (především rychlost větru), úroveň znečištění ovzduší (exhalace z aut, spaloven, vliv zemědělských a průmyslových objektů, množství prachu ve vzduchu, všeobecná úroveň kyselosti dešťů v dané oblasti, apod.). Všechny tyto negativní vnější vlivy mohou životnost polyethylenové plachty zásadním způsobem zkrátit. Údaje o životnosti platí samozřejmě pouze za předpokladu, že plachta je na přístřešek (garáž) připevněna v souladu s montážním návodem.

Produkt Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome patří do skupiny produktů Zahradní altány, patří pod značku Lanitplast, barevné provedení je zelená, materiálové složení polyetylen, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome - parametry produktu

BARVAZelená
HMOTNOST25 kg
DÉLKA3 m
ŠÍŘKA3 m
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyetylén
Hmotnost25000.000g
KategorieZelenina, Plachty, Zahradní altány, Přístřešky
ZnačkaLanitplast
Barvazelená
Materiálpolyetylen
E-shopInpostele.cz

Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome - další zajímavé produkty

Náhradní plachta pro přístřešek 3 x 3 m Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?