Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku)

Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku)

Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku) - popis produktu

Síťová nabíječka Apple pro tablety iPad, telefony iPhone, hodinky iWatch s výstupem USB-C. Pro připojení zařízení značky Apple lze využít například kabel Apple USB-C / Lightning 1 m. Výstupní výkon 18 W umožňuje nabíjet zařízení s napětím 5 V proudem 3 A anebo zařízení s napětím 9 V proudem 2 A. Podporuje technologii super rychlého nabíjení Power Delivery, která vytáhne baterii vašeho iPhonu z 0 na 50 % za pouhou půlhodinku. Kompatibilní s iPhone 8 a vyšším. S jakými zařízeními Apple je nabíječka Apple USB-C 18 W kompatibilní? iPhone 8, 8 Plus iPhone X, XR, XS, XS Max iPhone SE iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max Klíčové parametry Originální nabíjecí adaptér pro Apple s certifikací MFI. Výstupní výkon 18 W. Konektor USB–C. Podpora extra rychlého nabíjení Power Delivery. Kompatibilní s iPhone 8 a vyšším. Uživatelské hodnocení Hledala jsem originální Apple nabíječku pro můj iPhone X, která by zvládala Power Delivery a měla rozumný výkon. Protože jsem měla doma již kabel USB-C / Lightning padla volba na adaptér USB-C 18 W a rozhodně nelituji. Telefon nabije rychle a spolehlivě a navíc má malé rozměry, takže se vejde i do zavazadla na cesty. Oldřiška, Swissten.eu  

Produkt Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku) patří do skupiny produktů USB nabíječky od značky Apple, naleznete ho u prodejce Swissten.eu.

Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku) - parametry produktu

Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku) - historie ceny a dostupnosti

Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku) - další zajímavé produkty

Nabíječka Apple MU7V2ZM/A Balení: Bulk (baleno v sáčku) - jak nakoupit nejvýhodnější?