MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka

MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka

MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 240 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka - popis produktu

Balanční čočky Mambo Max okoření každé cvičení. Na co jsou skvělé? Přesvědčte se sami: rehabilitaci a sportovní přípravu – balanční čočky vám pomohou rozvinout prostorové vnímání a zlepšit vaše motorické schopnosti skupinová cvičení dětí i dospělých – každou terapii nebo trénink venku i v tělocvičně osvěžíte pomocí veselých barev a nesmekavé úpravě rovnovážná cvičení – balanční cvičení na čočce je skvělé na kotníky a střed těla. Vaší odměnou budou zdravá záda bez bolesti a pevné břišní svaly. posilování mnoha svalů – zkuste si ten rozdíl mezi kliky nebo dřepy s použitím balanční podložky. Při používání balančních čoček zapojíte i svaly, které jinak zahálí.

Produkt MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka patří do skupiny produktů Podložky na cvičení, patří pod značku MVS, naleznete jej v e-shopu Eureko.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Balanční podložky od značky MVS v nabídce e-shopu Eureko.cz.

Produkt MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka lze nalézt mezi produkty ve skupině Balanční pomůcky, patří značce MVS, naleznete ho u prodejce Eureko.cz.

MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka - parametry produktu

MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka - historie ceny a dostupnosti

MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka - další zajímavé produkty

MVS Balanční čočka Mambo Max, 1 ks, limetka - jak nakoupit nejvýhodnější?