MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet

MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet

MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 690 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet - popis produktu

doplněk stravy Biomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí. Přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy. Po celém světě rozšířená lupenitá dřevní houba s šedavými masitými klobouky. Obvykle roste v bohatých, stupňovitě nad sebou seřazených trsech na dřevě živých i mrtvých stromů, zejména pak i na pařezech. V současnosti jsou její účinky předmětem mnoha západních výzkumů, např. v ČSSR již od 60 - 70 let minulého století. Obsah balení: 90 tablet (čistá hmotnost 68,4 g) Dávkování 2-6 tablet denně zapít dostatečným množsvím vlažné vody s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla. Složení hlíva ustřičná (biomasa), mykrokrystalická celulóza (pojivo), oxid křemičitý (změkčovadlo), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), rostlinná kyselina stearová (zvlhčovací látka). Upozornění Neobsahuje lepek, umělá barviva ani umělé konzervační látky. Vhodné pro vegetariány. Skladujte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do tří let.  

Produkt MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet patří do skupiny produktů Doplňky stravy od značky dobrapriroda.cz, naleznete ho u prodejce Dobrapriroda.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hlíva ústřičná, patří značce dobrapriroda.cz, naleznete ho u prodejce Dobrapriroda.cz.

MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet - parametry produktu

MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet - historie ceny a dostupnosti

MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet - další zajímavé produkty

MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet - jak nakoupit nejvýhodnější?