Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo  černá/modrá/růžová/žlutá fluo  47

Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo černá/modrá/růžová/žlutá fluo 47

Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo  černá/modrá/růžová/žlutá fluo  47

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo černá/modrá/růžová/žlutá fluo 47 - popis produktu

Patentovaný systém kloubu pro lepší flexibilitu pohybu, systém lehce polohovatelných rychloupínacích přezek, vrchní manžeta z jemného mikrovlákna.. Moto boty Alpinestars Tech 7 byly navrženy s maximálním důrazem pro dosažení poměru nízké hmotnosti a vysoké úrovně ochrany nohy. Patentovaný systém kotníkového kloubu se stará o lepší flexibilitu pohybu a chrání tak patu s achillovkou. Teplu a oděru odolné gripy umístěné na vnitřní straně lýtka napomáhají udržet polohu nohy v těsném kontaktu s motocyklem. K snadnému zapínání pomáhá inovovaný systém lehce polohovatelných rychloupínacích přezek z tvrzeného plastu. Vrchní manžeta bot je tvořena jemným mikrovláknem, které účinně zabraňuje vniknutí prachu, bahna a vody.Technický popis: odlehčená obšívka ze syntetické kůže patentovaný systém kotníkového kloubu pryžové teplu a oděru odolné gripy umístěné na vnitřní straně lýtka vnější protektory z tvrzeného termo plastu v úrovni holeně a vnější části kotníku vnitřní vyztužení z termo plastu v úrovni špičky, paty a lýtka inovovaný systém lehce polohovatelných rychloupínacích přezek  vrchní manžeta z jemného mikrovlákna  možnost výměny středu podrážky nebo kompletní podrážky komfortní vložky z dvou komponentní pěny na inkriminovaných místech certifikace CE EN 13634:2010

Produkt Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo černá/modrá/růžová/žlutá fluo 47 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka ALPINESTARS, velikost odpovídá označení 47, v barevné verzi černá, v nabídce prodejce insportline.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ochranné pomůcky, vyrábí jej značka ALPINESTARS, ve velikosti 47, barevná varianta je černá, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo černá/modrá/růžová/žlutá fluo 47 - parametry produktu

Barvačerná
Velikostčerná
KategoriePánské boty, Ochranné pomůcky
ZnačkaALPINESTARS
Velikost47
Barvačerná
E-shopinsportline.cz

Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo černá/modrá/růžová/žlutá fluo 47 - historie ceny a dostupnosti

Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo černá/modrá/růžová/žlutá fluo 47 - další zajímavé produkty

Moto boty Alpinestars Tech 7 černá/modrá/růžová/žlutá fluo černá/modrá/růžová/žlutá fluo 47 - jak nakoupit nejvýhodnější?