Nejnižší cena za posledních 45 dní: 79 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
BIO jablečný ocet
Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen skvělou potravinou pro milovníky zdravého životního stylu, ale také pro vitariány, kteří jí výhradně syrovou stravu.
PoužitíJablečný ocet má široké využití v kuchyni, ale i třeba v péči o vlasy. Při vaření se používá především do receptů studené kuchyně, ale můžete jej použít všude tam, kde klasický ocet. Poslouží jako základ na salátovou zálivku a přidá kyselý chuťový tón všude tam, kde je potřeba. Můžete jej použít i jako oplach na vlasy. Využívá se při takzvané 'no poo' metodě mytí vlasů.
Složení100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 65 kJ / 16 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,5 g |
z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0,1 g |
Chraňte před přímým slunečním svitem.
UpozorněníSediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.
Zemědělská produkceEU
Moštárna Hostětín Ocet jablečný BIO 500 ml Vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření. Složení: 100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%. Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Syrový nefiltrovaný jablečný BIO ocet s mateční kulturou.
Jablečný ocet je vyroben ze šťávy jablek vypěstovaných v ekologickém zemědělství. Vhodný k přípravě pokrmů, do studené i teplé kuchyně.
Produkt Moštárna Hostětín s.r.o. Ocet jablečný BIO 500 ml Moštárna Hostětín má přiřazen EAN kód 8594045926019.
energetická hodnota (kJ) | 65 |
energetická hodnota (kcal) | 16 |
složení | 100 % jablečný ocet |
skladování | Skladujte při teplotě 0 – 24 °C. |
Kategorie | Potraviny, Šťávy |
EAN | 8594045926019 |
BIO jablečný ocet | Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen
Jablečný ocet je produkt, který vzniká fermentací jablek. Tento nápoj je znám už více než 400 let díky svým unikátním vlastnostem. Bio-fermentací jablek si jablečný ocet uchovává množství enzymů, vitamínů a minerálů prospěšných pro zdraví. Kvůli uchování všech
PROBIO Pohanková mouka BIO 500 g | | Složení: mouka pohanková* 100 % | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Jemně namletá mouka z pohankových krup. Pohanková mouka je vhodná jako příměs do bílé mouky pro
Olej a ocet jsou nezbytnou součástí kuchyňských surovin. Láhev na olej a ocet Linie je určena pro všechny kuchtíky, kteří chtějí mít tyto tekuté suroviny uloženy v kvalitní láhvi. Láhev má nálevku střední objem, tudíž nezabírá v kuchyni tolik místa a vždy je připravena
Olej Nupreme BIO Kokosový olej 500 ml: Změna barevného stylu šablony pro potraviny BIO Kokosový olej Nupreme 500 ml Panenský
PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g | | Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do
Biolinie Sezamový olej panenský 500 ml | | Panenský sezamový olej je vyráběn velice šetrným způsobem lisováním za studena z vybraných sezamových semen. Má příjemnou jemně semínkovou chuť a je považován za perlu makrobiotické kuchyně pro své pozitivní výživové