Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam]

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam]

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 029 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam] - popis produktu

Tato edice obsahuje základní hru i rozšíření Monster Hunter: Iceborne.   Ve hře Monster Hunter World se vydáváte na lov strašidelných monster, hráči si při hře postupně vylepšují své schopnosti. Mapy nenápadně spojují žijící ekosystémy a hráči si mohou z prostředí a ulovených monster sbírat materiál pro vylepšování své výbavy. Prostředí můžete využít i při bojích nebo ukrývání se. Všechny souboje si postupně stěžují a přežijí jen ti nejlepší.   Hráči se vydávají na průzkum nového kontinentu známého pouze jako nový svět. Využijte vaše okolí a možná se vám podaří nalákat lovená monstra k souboji proti sobě, čímž je oslabíte. Možnost multiplayer hraní mezi všemi regiony. Můžete využít SOS signál pro získání pomoci od ostatních hráčů. Z poražených monster můžete sbírat materiál pro vylepšení výbavy. Při lovu monster na nich můžete i jezdit. Pohyb mezi různými mapami bez nahrávání.Jedná se o digitální verzi hry Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.  

Produkt Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam] lze nalézt mezi produkty ve skupině GPS navigace, patří pod značku Capcom Entertainment v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaCapcom Entertainment
E-shopPlayGoSmart.cz

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam] - historie ceny a dostupnosti

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam] - další zajímavé produkty

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition)[Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?