MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml

MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml

MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 960 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml - popis produktu

Doplněk stravy. Vaše dítě k Vám pomocí vnitřního hlasu vysílá signály s tím, co potřebuje ke svému růstu. Naslouchejte mu. Máte chuť na citrón, grep, nebo kysané zelí? Z toho můžete usoudit, že vaše děťátko potřebuje dávku vitamínu C. Když máte chuť na ryby, potom Vaše děťátko s největší pravděpodobností potřebuje Omega 3 Mastné kyseliny pro vývoj mozku. A tak to je se spoustou potravin. MOM & BABY PACK obsahuje 4 produkty za zvýhodněnou cenu na podporu zdraví těhotných žen, maminek a jejich děťátek: - OMEGA rostlinné nenasycené mastné kyseliny EPA/DHA - rostlinné organické ŽELEZO - MAKOVÝ OLEJ plný VÁPNIKU a množství cenných látek - VITAMÍN C Vitamíny a minerály jsou v těhotenství zvlášť důležité. Výživa budoucí maminky by měla obsahovat dostatek bílkovin, sacharidů, tuků, vitaminů a minerálů. Když je jídelníček dobře vyvážený, měl by maminkám i děťátku zaručit příjem většiny vitaminů a živin, které jsou potřebné pro zdravý průběh těhotenství. Některé vitamíny nebo jiné důležité látky je však vhodné během tohoto období doplňovat, nejlépe s přírodních zdrojů. MOM & BABY PACK obsahuje všechno, co je nevyhnutně potřebné pro správný vývoj děťátka a zdraví matky.

  1. FE-ŽELEZO, kapsle
Železo v tomto produktu je získané výhradně z rostlinných zdrojů: Červená řepa, Černý rybíz, Šípková růže + vitamín C pro lepší vstřebávání železa. Denní dávka obsahuje až 28 mg železa (200% ODD) a 40 mg vitamínu C (50%  ODD) Železo je velmi důležitým minerálem, protože je jednou ze základních stavebních a funkčních složek molekul, které zabezpečují přenos kyslíku v těle. Když se množství železa v organismu sníží, nastává i snížení produkce hemoglobinu a ostatních látek, v kterých se železo nachází a dochází k anémii. Člověk se cítí slabý, unavený, bledý, a má nižší odolnost vůči infekcím. Všechna období v životě ženy jsou náročná na železo. Během menstruace dochází k jeho vplavování a během těhotenství a kojení je zas potřebné jej doplňovat kvůli děťátku. Železo je nevyhnutně potřebné na tvorbu červených krvinek a jak již bylo zmíněno, jeho nedostatek vede k anémii, což může způsobit nedostatek kyslíku pro normální vývoj a růst plodu a taktéž způsobovat únavu a vyčerpanost u matky. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa až na dvojnásobek.
  1. MAKOVÝ OLEJ, kapsle
Za studena lisovaný makový olej je bohatým zdrojem vápníku a dalších minerálů (hořčík, draslík, fosfor, železo, zinek, sodík, selen, měď, mangan), vitaminů (vitamín E, C, B1, B2, B3, B6), nasycených a nenasycených mastných kyselin. Mák setý je nejvýznamnějším potravinovým zdrojem vápníku! Obsahuje jej totiž 12x více než mléčné zdroje. Podle nejnovějších výzkumů je využitelnost vápníku z rostlinných zdrojů o mnoho vyšší než z mléčných produktů, ve kterých je vápník vázaný na kazeín. Děťátko potřebuje pro svůj vývoj mnoho organického vápníku, který využívá na tvorbu zdravých kostí, zubů, ale i svalů nervů a oběhového systému. Potřebný je i pro srážlivost krve. Nedostatek vápníku se v těle matky projeví na kostech, je však důležitý i pro tvorbu mateřského mléka.  Proto, když plod nedostává dostatek vápníku ze strany matky, čerpá jej právě z kostí a zubů matky (proto se stává, že ženám po porodu vypadávají vlasy a zuby). Vhodným doplněním vápníku se zvyšuje i porodní hmotnost a zralost děťátka.
  1. OMEGA FYTO COMPLEX, kapsle
Máte předsudky, nebo odpor vůči rybímu oleji? Slyšeli jste, že ryby obsahují těžké kovy nebo jiné látky? V tom případě Vám nabízíme alternativu, která je bohatým zdrojem esenciálních mastných kyselin – obsahuje množství omega 3 a omega 6 mastných kyselin, v podobě za studena lisovaného lněného a rakytníkového oleje. Tyto oleje jsou také cenným zdrojem nenasycených mastných kyselin EPA a DHA. Dostatečný příjem omega 3 mastných kyselin během těhotenství je důležitý na správný vývoj mozku a nervové soustavy děťátka. Maminkám slouží jako prevence před onemocněním srdce. Kyselina dokosahexaénová (DHA) je důležitá pro správný růst a vývoj mozku a centrální nervové soustavy novorozence. Mozek plodu a centrální nervový systém se rychle vyvíjejí v ranním stadiu těhotenství a pokračují v růstu během třetího trimestru. Avšak tělo matky a plodu si samé nedokážou tyto látky vyrobit, matka je musí získat ze stravy. Proto je DHA velmi důležitou součástí stravy v průběhu celého těhotenství. I v období kojení je velmi důležitá, protože mateřské mléko, které obsahuje dostatek DHA podporuje rychlý neurologický vývoj, vývoj zraku a nervového systému, který pokračuje během prvních 6 měsíců života dítěte.
  1. VITAMIN C s výtažkem z hroznových jader
Až 5000 mg vitaminu C obohaceného o výtažek z hroznových jader pro lepší vstřebávání. Vitamin C je asi nejznámější ze všech vitaminů a je nevyhnutný pro život a udržení zdravého imunitního systému nejen během těhotenství. Pomáhá tvořit kolagen pro správnou funkci cév, kostí, chrupavek, kůže a dásní. Kromě toho napomáhá tělu vstřebat železo, zatočí s únavou a vyčerpáním a urychluje proces hojení. Všechny produkty MOM & BABY PACK jsou z rostlinných výtěžků, neobsahují přídavné, ani konzervační látky! Pozor na vitamin A – během těhotenství se nedoporučuje přijímat zvýšené množství tohoto vitaminu. Ženy vegetariánky, nekonzumující maso, potřebují pravidelně doplňovat vitamin B12, železo a omega 3 mastné kyseliny a mnohé další vitaminy, minerály a stopové prvky. Během těhotenství to platí dvojnásob. Mnohé ženy si stěžují, že jim doplňky výživy způsobují nevolnost. Proto doporučujeme vitaminy a doplňky stravy užívat večer před spaním. Vitaminy tak mají dostatek času se vstřebat do organismu. Obsahy balení  FE-Železo: 30 kapslí Makový olej: 30 kapslí Omega Fyto Comlpex: 30 kapslí Vitamin C: 50 ml Dávkování FE-Železo: 1 kapsle denně před jídlem Makový olej: 1 kapsle denně před jídlem Omega Fyto Comlpex: 1 kapsle denně před jídlem Vitamin C: 10 kapek = 0,8 ml = 80mg Vitaminu C (100% doporučené denní dávky)  Upozornění Výrobek neobsahuje přídavné ani konzervační látky. Je vhodný pro vegany, vegetariány, neobsahuje lepek. Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nesmí být používán jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Skladujte při teplotě do 25 °C, na suchém, tmavém místě, mimo dosah dětí. Země původu EU.

Produkt MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml patří do skupiny produktů Doplňky stravy od značky dobrapriroda.cz, naleznete ho u prodejce Dobrapriroda.cz.

MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml - parametry produktu

MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml - historie ceny a dostupnosti

MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml - další zajímavé produkty

MOM & BABY PACK, 90 kapslí + 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?