Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK  (nalepovací hodiny na stěnu)

Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK (nalepovací hodiny na stěnu)

Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK  (nalepovací hodiny na stěnu)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 729 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK (nalepovací hodiny na stěnu) - popis produktu

Moderní nástěnné dekorační hodinyHodiny jsou vyrobeny z akrylového skla PMMA . Tento materiál má moderní a estetický vzhled , je snadné a 6 krát silnější než obyčejné sklo . Je výborným dekorativním doplňkem a dokonale odráží sluneční světlo . Díky své odolnosti vůči UV záření a vlastnostem materiálu nevyžaduje zvláštní údržbu a velmi dlouho si zachovává svůj původní stav . Materiál – akrylové sklo PMMA s vysokým leskom Farba – ČERNÁ Mechanizmus - QUARTZ napájaný AA batériami (štandardné batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia) Celkový rozmer - 64cm x 33cm Dekorační hodinky oživí každý interiér , přidají mu šarm a stylObjednejte si a přesvědčte se na vlastní očiBalíček obsahuje :- Moderní nástěnné hodiny s dalšími prvky- Návod pro instalaci a záruční list- Hodinky zabalené v krabici   NÁVOD PRO MONTÁŽ NÁSTĚNNÝCH DEKORAČNÍCH HODIN Balíček obsahuje: Hodiny spolu s dekorativními částmi Šablona usnadňující montáž na stěnu Postup pro montáž dekoračních nástěnných hodin: Naplánujte si rozložení hodin na stěně Libovolně si umístěte a připevněte na stěnu šablonu, která Vám usnadní rozložení všech částí hodin. Pro přichycení šablony doporučujeme použít malířskou pásku, která se snadno odlepí ze stěny a nezanechává žádné stopy. Části nástěnných hodin umisťujte na stěnu v dostatečném odstupu a v příslušných mezerách, přesně podle šablony. Na vyznačeném místě na šabloně (dírka ve středu šablony) si poznamenejte místo pro háček, na kterém bude zavěšena hlavní část hodin s ciferníkem. Použijte háček nebo hřebík s větší hlavičkou, aby byly nástěnné hodiny zavěšené na stěně dostatečně stabilně. Když budou všechny části nástěnných hodin umístěny na stěně, můžete odstranit šablonu a následně i ochrannou fólii z oddělených částí nástěnných hodin. Tato šablona je určena pouze k jednorázovému použití. Umístěte do strojku hodinek baterie AA a nastavte správný čas. *** Fólii z dílčích částí nástěnných hodin můžete odstranit i před montáží, upozorňujeme Vás však, abyste se co nejméně dotýkaly jejich povrchu, protože mohou na skle s vysokým leskem zůstat otisky prstů, které se obtížně odstraňují. K čištění částí nástěnných hodin vždy používejte měkký hadřík. Záruční list k nástěnným hodinám si můžete stáhnout »ZDE«

Produkt Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK (nalepovací hodiny na stěnu) patří do skupiny produktů Nástěnné hodiny, naleznete jej v e-shopu Obraznastenu.cz.

Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK (nalepovací hodiny na stěnu) - parametry produktu

Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK (nalepovací hodiny na stěnu) - historie ceny a dostupnosti

Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK (nalepovací hodiny na stěnu) - další zajímavé produkty

Moderní nástěnné hodiny COFFEE TIME 3D BLACK (nalepovací hodiny na stěnu) - jak nakoupit nejvýhodnější?