ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé

ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé

ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 475 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé - popis produktu

Vědět, kolik je aktuálně hodin je pro náš život velmi důležité. Ať už využíváte klasické náramkové hodinky nebo koukáte každou chvíli na mobil, mít doma hodiny, které vám přesně řeknou, kolik právě je, bývá důležité. Které z hodin zvolit? Doporučujeme 3D nalepovací hodiny Reden, které jsou v nadčasové a univerzální černé barvě. Tvoří dokonalou souhru, která vypadá velmi elegantně a hodí se skvěle do každé místnosti v domě. Jejich minimalistický vzhled je velmi moderní a snadno zapadá do každé domácnosti. Oživte během chvíli svůj byt. Na výrobu se využívá kvalitní PMMA akrylátové sklo, které je pevné a odolné. Ciferník hodin je kulatý, jde o analogový typ a jsou nalepovací, takže je můžete využít prakticky kdekoliv chcete. Sestavení je jednoduché, zabere vám to pár minut. Specifikace produktu: Moderní vzhled 3D efekt Analogový typ hodin Nalepení je jednoduché Ciferník kulatý Z akrylátového skla Disponuje indexy a čísly Rozměry: Výška: 60 cm Šířka: 60 cm Průměr přední nalepovací části na strojek: 11cm Rozměry strojku: 5,6 x 5,6 cm Délka velké ručičky: 27 cm Délka malé ručičky: 21 cm Tloušťka číslic: 3 mm Výška číslic: 7,8 mm Výška části bez číslic (I): 11,5 cm

Produkt ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé patří do skupiny produktů Náramky - od značky ModernClock, je vyroben z materiálu sklo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé - parametry produktu

MateriálSklo
Průměr60 cm
TypNástěnné nalepovací
Typ strojkuBateriový
Šířka60 cm
Výška60 cm
Hmotnost0.57 kg
KategorieNáramky, Náramky -, Hodiny, Kolíky
ZnačkaModernClock
Materiálsklo
E-shopHouseland.cz

ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé - historie ceny a dostupnosti

ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé - další zajímavé produkty

ModernClock 3D nalepovací hodiny Reden černé - jak nakoupit nejvýhodnější?