Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL

Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL

Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 093,95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL - popis produktu

Výškově nastavitelný dílenský stůl s konstrukcí z práškově lakované oceli. Má odolný laminovaný povrch. Hodí se do dílen a skladů. Slouží skvěle jako dílenský stůl i jako přídavná pracovní plocha. Přemísťování usnadňuje praktické madlo.Vytvořte si praktické mobilní dílenské pracoviště s pomocí našeho flexibilního dílenského stolu na kolečkách. Deska stolu je vyrobena z dřevotřísky s povrchem z lamina, které je hladké, tvrdé, odolné vůči poškrábání, kapalinám a většině chemikálií. Velkou předností stolu je snadná udržba - desku stačí jen otřít. Stůl je univerzálně využitelný, dobře slouží např. pro balení. Konstrukce je z oceli lakované šedou práškovou barvou. Tato povrchová úprava zaručuje vysokou odolnost a delší životnost materiálu. Výšku stolu si můžete díky manuálně nastavitelným nohám přizpůsobit dle potřeby.Kola mají pevné gumové běhouny. Hladce a tiše se otáčejí a efektivně tlumí nárazy. 2 z kol jsou fixní, zbylá 2 otočná jsou vybavena brzdami, pomocí nichž stůl případně zajistíte proti pohybu. Praktické madlo usnadňuje přemísťování stolu po pracovišti. Přizpůsobte si stůl na míru svým požadavkům a obohaťte ho o praktické příslušenství: nabízíme k němu zásuvky, dolní polici, panel na nářadí a mnoho dalšího. Veškeré příslušenství se prodává samostatně.

Produkt Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL lze nalézt mezi produkty ve skupině Pracovní stoly, barevná verze je grey, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL - parametry produktu

Barvagrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka800
Výška
Hloubka
Hmotnost71.5
KategorieStoly, Pracovní stoly
Barvagrey
E-shopAjprodukty.cz

Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL - historie ceny a dostupnosti

Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL - další zajímavé produkty

Mobilní dílenský stůl SOLID, 1500x800 mm, HPL - jak nakoupit nejvýhodnější?