Pro dokonalý požitek by měla být káva vždy čerstvě umletá. Mletí otevírá buňky fazolí a uvolňuje chutě a přísady. Ty se pak mohou rozpustit v horké vodě. Protože mletá káva velmi rychle ztrácí svoji kvalitu a aroma, kávu byste měli umlít jen bezprostředně před
Správný milovník dobré kávy ví, že jednu z hlavních rolí hraje samotné mletí kávových zrn. V případě mlýnku na kávu Graef CM 900 je použitá kónická konstrukce, která se postará o maximálně rovnoměrné mletí. Ve výsledku si káva uchová vynikající chuť a aroma
Elektrický mlýnek na kávu GRAEF CM 702 s kónickým tvarem a variabilní možností nastavení. Využívá robustní nerezový kónický mlecí mechanismus uchovávající aroma kávy. Elektronický časovač lze nastavit pro mletí kávy na 1 až 2 šálky. Jemnost mletí nastavíte v rozmezí
Kónický kávomlýnek GRAEF CM 702 v černém elegantním designu potěší všechny gurmány, kteří preferují tradiční rituál přípravy kávy a rádi si umelou voňavé kávové zrna v pohodlí domova. S kávomlýnkem precizní německé společnosti Graef uchováte vysokou kvalitu
Graef CM 102 černá | | Hlavní vlastnosti: | | | | | Kompaktní univerzální mlýnek, mlýnek na kávu i koření. | Dvě nožové destičky rychle rozemelou jakoukoli přísadu | Ideální společník doma v kuchyni nebo na cestách při cestování | Se dvěma nádobami z nerezové oceli s víčky,