Mivardi Naviják Omicron LX

Mivardi Naviják Omicron LX

Mivardi Naviják Omicron LX

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mivardi Naviják Omicron LX - popis produktu

Kompaktní naviják pro lehčí kaprařinu a lov se stalkerovými pruty. Za velice příznivou cenu nabízí spolehlivost, nízkou hmotnost, hladký chod a profituje z použití kvalitních materiálů a komponent. Kompaktní naviják pro lehčí kaprařinu a lov se stalkerovými pruty. Za velice příznivou cenu nabízí spolehlivost, nízkou hmotnost, hladký chod a profituje z použití kvalitních materiálů a komponentů. Tuhé a pevné tělo z grafitové slitiny je osazeno nerezovým šnekovým převodem a devíti zapouzdřenými nerezovými ložisky. Citlivá přední brzda je vybavena systémem rychlého nastavení. K navijáku je dostupná mělká náhradní cívka se sníženou kapacitou pro lov ze břehu (dodávána samostatně). Počet ložisek 8 + 1 Velikost 5000 / 6000 Počet kusů v balení 1

Produkt Mivardi Naviják Omicron LX patří do skupiny produktů Navijáky přední brzda, patří značce Mivardi v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pruty s navijáky, patří pod značku Mivardi, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Mivardi Naviják Omicron LX - parametry produktu

Mivardi Naviják Omicron LX - historie ceny a dostupnosti

Mivardi Naviják Omicron LX - další zajímavé produkty

Mivardi Naviják Omicron LX - jak nakoupit nejvýhodnější?