Mivardi Křeslo Premium Quattro #3240280

Mivardi Křeslo Premium Quattro #3240280

Mivardi Křeslo Premium Quattro #3240280

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 791 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mivardi Křeslo Premium Quattro - popis produktu

Kompaktní verze oblíbeného křesla Comfort Quattro s extrémně pevným ocelovým rámem s nosností 175 kg. Polohování opěradla je řešeno nadzdvihnutím područek a sklopením do požadované pozice. Kompaktní verze oblíbeného křesla Comfort Quattro s extrémně pevným ocelovým rámem s nosností 175 kg. Polohování opěradla je řešeno nadzdvihnutím područek a sklopením do požadované pozice. Matrace je vyrobena z pevného, odolného a snadno omyvatelného materiálu P-POL 600D. Křeslo je vybaveno novými unikátními zámky aretace nohou, které mohou být ovládány jednoduchým stisknutím nebo nášlapem. Samozřejmostí jsou kvalitní výkyvné packy proti zaboření. Tabulka parametrů Rozměr sedací části (šířka x délka) 53 x 45 cm cm Rozměr zádové části (šířka x délka) 53 x 71 cm cm Hmotnost 6,3 kg Nosnost 175 kg

Produkt Mivardi Křeslo Premium Quattro #3240280 patří do skupiny produktů Rybářská křesla, patří značce Mivardi, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Mivardi Křeslo Premium Quattro - parametry produktu

Mivardi Křeslo Premium Quattro - historie ceny a dostupnosti

Mivardi Křeslo Premium Quattro - další zajímavé produkty

Mivardi Křeslo Premium Quattro - jak nakoupit nejvýhodnější?