Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek

Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek

Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek - popis produktu

Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek Nový děrovač pro každého, kdo si našel zálibu v scrapbookingu a dalších kreativních papírových technikách. Je vhodný jak pro děti, tak i pro dospělé. Ideální pro zdobení okrajů pohlednic, alb, dárkových obalů, uměleckých projektů. Popusťte uzdu své fantazie a uchovejte své rodinné či osobní vzpomínky ve formě alb, které kromě fotografií obohatíte o množství psaného textu a různých originálních dekorací. Scrapbooking je jedna z technik, kterou utužuje svou kreativní mysl. Náš eshop Vám nabízí široký sortiment příslušenství pro tuto zajímavou hobby metodu.Vlastnosti: děrovačka s motivem dětského kočárku rozměr motivu: cca 1,6 cm doporučená tloušťka papíru: 80-220 g / m²

Produkt Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek patří do skupiny produktů Dětské kočárky, naleznete jej v e-shopu Malirske-platno.cz.

Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek - parametry produktu

Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek - historie ceny a dostupnosti

Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek - další zajímavé produkty

Mini ozdobná děrovačka - motiv dětský kočárek - jak nakoupit nejvýhodnější?