Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut

Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut

Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut - popis produktu

Nástraha Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut: Nástraha Mikbaits Halibutky v dipu s příchutí švestky je úspěšná po celý rok. Halibutky můžete použít při závodním rybolovu, na feeder, při krátkém rybolovu a také tam, kde se hojně vnadí peletami nebo kde dobře fungují masové příchutě. Dip obsahuje tekutou potravu, rybí i esenciální oleje. Mikbaits Halibutky v dipu disponují různým průměrem a jsou dostupné ve 150 či 250ml balení. Kapři jim zaručeně neodolají. Klíčové vlastnosti nástrahy Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut Nástraha v dipu s příchutí švestkyLze použít při závodním rybolovu, na feeder i při krátkém rybolovu Dip obsahuje tekutou potravu, rybí i esenciální olejeMikbaits Halibutky ve variantách s různým průměrem Objem:150 a 250 ml Průměr:8, 14 a 20 mm

Produkt Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut patří do skupiny produktů Nástrahy na háček od značky Mikbaits v nabídce e-shopu Alza.cz.

Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut - parametry produktu

Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut - historie ceny a dostupnosti

Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut - další zajímavé produkty

Mikbaits Halibutky v dipu Švestka Halibut - jak nakoupit nejvýhodnější?