Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition)

Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition)

Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 059 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition) - popis produktu

NEBO VÁS VOLÁ Vydejte se na oblohu a zažijte radost z letu v nové generaci Micforosf Flight Simulator. Celý svět je na dosah ruky. Zkoumejte celý svět Cestujte úžasně detailním světem s více než 2 miliony měst, 1,5 miliardami budov, 37 000 letišti, skutečnými horami, silnicemi, stromy, řekami, zvířaty, dopravou atp. Zaslužte si svá křídla Zdokonalujte vaše schopnosti pilota v různých strojích, od lehkých jednomístných letadel až po velká komerční letadla, v simulaci, která se vašim schopnostem přizpůsobí pomocí interaktivní asistence se zvýrazněním přístrojů kontrolními seznamy. Otestujte své schopnosti Létejte ve dne i v noci ve světě, kde se rychlost a směr větru, teplota, vlhkost, déšť i světlo mění dynamicky v reálném čase. Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.

Tento produkt se nachází v kategorii GPS navigace, patří pod značku Microsoft Games Studios v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition) - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaMicrosoft Games Studios
E-shopPlayGoSmart.cz

Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition) - historie ceny a dostupnosti

Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition) - další zajímavé produkty

Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition) - jak nakoupit nejvýhodnější?