Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml

Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml

Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml - popis produktu

Výjimečná, nekonvenční a totálně cool, taková je vůně Gorgeous! od Michaela Korse. Troufalá směsice optimismu a oslavy sebe sama, Gorgeous! je bohatá květinově dřevitá vůně, která vám zajistí nezapomenutelné entrée. Je to povzbuzující a posilující koktejl, který Vás nastartuje do nového dne, její vůně, její zvolání: „Světe, jsi nádherný!' Jiskřivý růžový pepř a povzbudivý výbuch pikantního bergamotu s mandarinkovým olejem jsou odrazem moderní ženy mnoha tváří. Bohatá kytice bílých květů se rozvine do omamného tabákového akordu, který vyjadřuje její sílu. A na závěr se v závoji kašmírového dřeva a krémové vůně fazolí Tonka odhalí uklidňující síla cedru, guajakového dřeva, zatímco kožené, lehce dekadentní tóny styraxové pryskyřice a semiše dodají neodolatelnou smyslnost.  

Produkt Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Michael Kors, naleznete jej v e-shopu https://www.fann.cz/.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Michael Kors v nabídce e-shopu https://www.fann.cz/.

Produkt Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml patří do skupiny produktů Kolínské vody od značky Michael Kors, naleznete ho u prodejce https://www.fann.cz/.

Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml - parametry produktu

Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml - historie ceny a dostupnosti

Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml - další zajímavé produkty

Michael Kors Gorgeous! parfémová voda 30 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?