Merco + BB Thorn

Merco + BB Thorn

Merco + BB Thorn

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Merco + BB Thorn - popis produktu

Balanční podložka Merco + BB Thorn: Balanční podložka Merco + BB Thorn zefektivní váš fitness trénink, využít ji můžete při cvičení jógy i pilates. Umožní posílení celého těla, zlepšení svalové síly, flexibility i rovnováhy. Tvořená je polokoulí z vysoce odolné gumy a protiskluzovou základnou, která ji pevně udrží na zemi. Výstupky na gumovém povrchu přitom poskytují příjemnou masáž. Opatřená je 2 expandéry, ty rozšíří možnosti tréninku a zajistí zapojení rukou. Podložka se nafukuje pomocí nožní pumpy, která je součástí balení, a snese zatížení až 120 kg. Balanční podložka Merco + BB Thorn je ideálním pomocníkem do vaší domácí posilovny. Klíčové vlastnosti balanční podložky Merco + BB ThornBalanční podložka vhodná do domácí posilovnyLze využít při cvičení jógy i pilatesUmožní posílení celého těla, zlepšení svalové síly, flexibility i rovnováhyTvořená polokoulí z vysoce odolné gumy a protiskluzovou základnouVýstupky na gumovém povrchu poskytují příjemnou masážIntegrované expandéry rozšíří možnosti tréninku a zajistí zapojení rukouPodložka Merco + BB Thorn se nafukuje pomocí nožní pumpyVe variantách v různém barevném provedení Rozměry:60 × 25 cm Nosnost:120 kg Hmotnost:5,5 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Fitness pomůcky, je v nabídce značky Merco v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Merco + BB Thorn patří do skupiny produktů Tréninkové pomůcky, je v nabídce značky Merco, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Balanční podložky od značky Merco v nabídce e-shopu Alza.cz.

Merco + BB Thorn - parametry produktu

Merco + BB Thorn - historie ceny a dostupnosti

Merco + BB Thorn - další zajímavé produkty

Merco + BB Thorn - jak nakoupit nejvýhodnější?