Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S

Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S

Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 158 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S - popis produktu

Tento popis byl strojově přeložen z původního textu.Taktické rukavice M-Pact® 0,5 mm Covert jsou navrženy tak, aby poskytovaly ochranu vojenským a policejním profesionálům při nárazu v souladu s normou EN 13594, aniž by byla obětována hmatová citlivost, která je důležitá zejména při manipulaci se zbraní.Ochrana proti nárazu z termoplastické pryže (TPR) splňuje požadavky normy EN 13594 a poskytuje ochranu rukou.Konečky prstů jsou díky ochraně z termoplastické pryže (TPR) chráněny proti skřípnutí.Zapínání z termoplastické pryže (TPR) těsně přiléhá k zápěstí a zajišťuje bezpečnost a pohodlí.Prodyšný materiál TrekDry® udržuje ruce v pohodě a komfortu i při delším používání.Na palci je přidána polyesterová utěrka proti pocení, která zvyšuje praktičnost rukavic.Tloušťka 0,5 mm materiálu AX-Suede™ zajišťuje přesnost při používání telefonu nebo tabletu a zároveň dostatečnou citlivost při manipulaci se zbraní.Rukavice mají nylonové poutko, které umožňuje pohodlné skladování.Rukavice lze prát v pračce, což usnadňuje jejich údržbu.Tyto krycí taktické rukavice M-Pact® 0,5 mm jsou ideální volbou pro ty, kteří vyžadují spolehlivou ochranu rukou a zároveň potřebují zachovat citlivost a obratnost při výkonu svého povolání.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské kalhoty, je v nabídce značky Mechanix Wear, velikost odpovídá označení S, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Produkt Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské rukavice, patří pod značku Mechanix Wear, velikost odpovídá označení S, barevná varianta je černá, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S - parametry produktu

VelikostS
BarvaČerná
ZbarveníJednobarevné
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
Roční obdobíCeloroční
KategorieKalhoty, Pánské kalhoty, Rukavice, Pánské rukavice
ZnačkaMechanix Wear
VelikostS
Barvačerná
E-shopWaragod.cz

Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S - historie ceny a dostupnosti

Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S - další zajímavé produkty

Mechanix rukavice 0.5mm M-pact, černé - S - jak nakoupit nejvýhodnější?