Kohe by eyerim Max Gold - M (50)

Kohe by eyerim Max Gold - M (50)

Kohe by eyerim Max Gold - M (50)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 400 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kohe by eyerim Max Gold - M (50) - popis produktu

Pracujete dlouho na počítači? Odpočíváte u sledování sociálních sítí a televizních pořadů? Nepotřebujete dioptrické brýle, ale vaše oči jsou namáhané? V eyerimu víme, jak důležité je chránit se před škodlivým zářením z obrazovek, proto vám představujeme naši kolekci počítačových brýlí, které si zamilujete! Nezáleží na tom, zda milujete klasický nebo odvážný styl, tyto modely se hodí pro každého. Počítačové brýle eyerim filtrují 35 % modrého světla v rozmezí 400 až 450 nm a zvyšují váš zrakový komfort při práci před obrazovkami. Čočky také poskytují 100% UV ochranu, jsou antireflexní, odolné proti poškrábání a díky superhydrofobní vrstvě se méně špiní a snadněji čistí.

Produkt Kohe by eyerim Max Gold - M (50) patří do skupiny produktů Dioptrické brýle, vyrábí jej značka Kohe by eyerim, velikost je 50, v barvě Zlaté, materiálové provedení je Kovové, naleznete jej v e-shopu eyerim.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Brýle na počítač od značky Kohe by eyerim, velikost je 50, barevné provedení je Zlaté, z materiálu Kovové v nabídce e-shopu eyerim.cz.

Kohe by eyerim Max Gold - M (50) - parametry produktu

Velikost50
BarvaZlaté
Tvar brýlíOkrouhlé
MateriálKovové
Určeníunisex
Odporúčaná cena1500.00
KategorieBrýle, Dioptrické brýle, Počítače, Brýle na počítač
ZnačkaKohe by eyerim
Velikost50
BarvaZlaté
MateriálKovové
E-shopeyerim.cz

Kohe by eyerim Max Gold - M (50) - historie ceny a dostupnosti

Kohe by eyerim Max Gold - M (50) - další zajímavé produkty

Kohe by eyerim Max Gold - M (50) - jak nakoupit nejvýhodnější?