Mavel vesta #4905817

Mavel vesta #4905817

Mavel vesta #4905817

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 830 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mavel vesta - popis produktu

Plovací vesta Mavel vesta: I když poplujete klidnou vodou nebo bouřlivějšími peřejemi, vždy je na vodě potřeba nosit vestu, která vás v případě překlopení lodi a pádu do vody ochrání a udrží nad hladinou. Přesně pro tyto účely byla stvořená vodácká vesta Mavel. Je precizně ušitá ze 100% polyamidové tkaniny ULMANIS uni urtex a vyplněná vztlakovým materiálem Ekoflex. Vestu si přitom spolehlivě utáhnete pomocí plastového kování ITW Nexus. Vesta Mavel je tak nepostradatelným doplňkem pro všechny vodáky. Klíčové vlastnosti vesty Mavel Plovací vesta určená pro vodákyUšitá ze 100% polyamidové tkaniny ULMANISVyplněná vztlakovým materiálem EkoflexS kvalitním a odolným plastovým kováním ITW NexusVesta Mavel je dostupná v různých velikostechBarevné provedení: červené Velikosti:S/M, L/XL a XL/XXL

Produkt Mavel vesta #4905817 patří do skupiny produktů Plovací vesty, patří značce Mavel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Mavel vesta - parametry produktu

KategorieVesty, Plováky, Plovací vesty
ZnačkaMavel
E-shopAlza.cz

Mavel vesta - historie ceny a dostupnosti

Mavel vesta - další zajímavé produkty

Mavel vesta - jak nakoupit nejvýhodnější?