Masážní váleček na záda

Masážní váleček na záda

Masážní váleček na záda

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 359 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Masážní váleček na záda - popis produktu

Tento masážní váleček na záda s dlouhou rukojetí je navržen tak, aby masáž zad zvládl každý sám. Pokud vaše babička či děda trpí bolestmi zad, pak právě pro ně je navržen tento masážní váleček ve tvaru T. Díky dlouhé rukojeti člověk dosáhne i tam, kam by jinak nedosáhl a může promasírovat ztuhlé svaly zad či dalších nedostupných míst na těle. Váleček je ideálním řešením pro lidi s omezenou hybností rukou. Je vyroben z kvalitního bukového dřeva, které se netřepí, takže zadření třísky skutečně nehrozí. Na každé straně masážítka jsou 4 dohladka opracovaná tvarovaná kolečka, která se otáčejí samostatně, takže perfektně kopírují povrch masírovaného místa. Zlepší cirkulaci krve, uvolní napjaté svaly a zlepší fungování lymfatické systému. 

Produkt Masážní váleček na záda lze nalézt mezi produkty ve skupině Masážní pomůcky, naleznete ho u prodejce Babickarstvi.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Masážní válečky v nabídce e-shopu Babickarstvi.cz.

Masážní váleček na záda - parametry produktu

Masážní váleček na záda - historie ceny a dostupnosti

Masážní váleček na záda - další zajímavé produkty

Masážní váleček na záda - jak nakoupit nejvýhodnější?