Masážní pás na maderoterapii

Masážní pás na maderoterapii

Masážní pás na maderoterapii

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Masážní pás na maderoterapii - popis produktu

Tento univerzální dřevěný masážní pás je skvělý pomocník pro všechny, kdo chtějí dopřát svému tělu zasloužený relax. Masážní pás se skládá z 12 řad dohladka upravených koleček, která promasírují každé ztuhlé a bolavé místo na těle. Masážní část pásu je 50 cm dlouhá, takže dokonale obsáhne například celá záda. Díky praktickým madlům se pás dobře drží a masáž se tak stává velmi snadnou a každodenní rutinou. Promasíruje ztuhlé svaly krku, ramen a celých zad, zadní strany stehen či hýždí a boků, uvolňuje bolavá chodidla či paže. Pravidelná masáž příjemně prokrví pokožku celého těla, takže se zlepší cirkulace krve, vyplaví se toxiny a stimuluje se lymfatický systém. Snižuje úzkosti, stres a pocit napětí. Praktický dárek, který si babička s dědou sami nekoupí, ale o to větší radost udělá. 

Produkt Masážní pás na maderoterapii patří do skupiny produktů Masážní pomůcky, naleznete ho u prodejce Babickarstvi.cz.

Masážní pás na maderoterapii - parametry produktu

Masážní pás na maderoterapii - historie ceny a dostupnosti

Masážní pás na maderoterapii - další zajímavé produkty

Masážní pás na maderoterapii - jak nakoupit nejvýhodnější?