Mezi nejvíce zastoupené značky patří Valdemar Grešík, Koldokol, St. Dalfour, Labeta, ORION, Ijevan, Via Delicia, Lara, August, Manu tea, Villeroy & Boch, Manu cafe, Lotus, Royal Catering, Ovocňák, Lotus Bakeries, Giana, Hradecké delikatesy, Kilner, .pepper..field, Mladá fronta, DOMO, Tescoma, 3Pagen alebo Témbr. Všechny značky
Via Delicia Šípkový džem 175 g | | Šípková marmeláda se používala na mazání na chleba, k lepení vánočního cukroví a samozřejmě na výrobu šípkové omáčky. | | Je to výborný doplněk k sýrům, především k čerstvému kozímu sýru. | | Složení: dužnina z planých šípků 59%,
Via Delicia Borůvkový džem 170 g | | Borůvky na tento džem jsou z Jeseníků, kde dozrávají postupně od nížin po hřebenové partie. Mají typickou, velmi silnou ovocnou chuť. Borůvkový džem je skutečná delikatesa, nejlepší na krajíc chleba s máslem. A co teprve, když se
Via Delicia Rakytníkový džem 175 g | | Specialitka z rakytníku, sladkokyselá chuť v podobě džemu. Plody rakytníku řešetlákového mají vysoký obsah vitamínu C. Hodí k sýrům, k masu, paštikám, na pečení, vaření a dochucení pokrmů. | | Složení: šťáva z rakytníku 50%,
Via Delicia Džem z lesních brusinek 175 g | | Hodí se k mazání na chléb, ale rovněž výborně doplňuje zvěřinové paštiky. | | Složení:brusinky 50%, cukr. | | Plněno do skla. | | Vyrobeno v ČR. | | | Hodí se k mazání na chléb, ale rovněž výborně doplňuje zvěřinové paštiky.
Via Delicia Ostružinový džem 175 g | | Ostružiny jsou známé pro velký obsah antioxidantů. Ostružinový džem z celých plodů. Vhodné na palačinky, které budou vonět po létě a prázdninách. | | Džem může obsahovat jeden nebo více druhů ovoce, přičemž jeho minimální obsah je
Via Delicia Špendlíkový džem 175 g | | Má jemnou chuť podobnou mirabelkám, ale zároveň ostřejší kyselinky pocházející z planého ovoce. | | Složení: odpeckované plané špendlíky (Prunus cerasifera) 50%, cukr, želírující látka - pektin. | | Plněno do skla. | | Vyrobeno v ČR. | Má
Via Delicia Hrušky a jeřabiny s kapkou hruškovice 210 g | | Složení: hrušky (Pyrus communis) 45 %, sirup (voda, cukr, výluh koření), jedlé jeřabiny (Sorbus aucuparia) 10 %, hruškovice 1 % | | Skladujte v suchu a temnu, v teplotách do 25°C, po otevření uchovávejte v chladu při 6°C a