Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá

Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá

Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 394 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá - popis produktu

Činka Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá:Činka MARBO je základní fitness pomůcka, která je vodná pro správné posilování rukou, ramen, zádových i prsních svalů. Je určena pro muže i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Využijete ji jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Přispěje při snižování tuku v těle, budování svalů, zvýšení fyzické kondice i tréninku vytrvalosti. Obtížnost cvičení si můžete zvolit podle zvoleného cviku, délce cvičení nebo hmotnosti činky. Celá sada dohromady váží 45 kg, přičemž nejtěžší kus má 45 kg. Zásadní přednosti činky Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá S činkou si posilování více užijete Její výplň tvoří litá ocel Hmotnost celé sady je 45 kg V balení naleznete obouruční činku Její lomená osa je ideální pro vzpírání Pyšní se všestranným použitím i kvalitním materiálem, jakým je ocel a guma Její povrch tvoří guma Činka MARBO najde své místo v domácnosti i fitcentrech Její délka činí 114 cm Šířka úchopu odpovídá 28 mm Průměr kotouče: 17,5 cm Činka MARBO vás bude motivovat ke cvičení Obouruční činka MARBO je vhodná pro obouruční úchop. Nabízí efektivní posilování zejména horní poloviny těla. Disponuje lomenou osou, která je ideální pro vzpírání v posilovně. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je ocel a guma, přičemž povrch tvoří guma. Činka MARBO vám bude nápomocná pro zlepšení vaší síly, dynamiky i kondice. Její délka činí 114 cm. Šířka úchopu odpovídá 28 mm. Balení obsahuje jednu činku.

Produkt Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá patří do skupiny produktů Fitness pomůcky, je v nabídce značky MARBO v nabídce e-shopu Alza.cz.

Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá - parametry produktu

Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá - historie ceny a dostupnosti

Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá - další zajímavé produkty

Marbo Lomená obouruční činka MW-SG, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?