Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 900 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - popis produktu

Trekové boty Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange: Mammut Saentis Low GTX Men Pánské outdoorové boty Mammut Saentis Low GTX Men využijete pro každodenní nošení i túry. Poskytnou vám dokonalý komfort, a to v lehkém i náročnějším terénu. K tomu přispěje Michelin podrážka i membrána GORE-TEX. Na boty Mammut Saentis se jednoduše můžete spolehnout, ať již se vydáte na lehčí procházku či do hor. Boty Mammut Saentis Low zaručí pohodlíKonstrukce Hybrid Shell bot Mammut Saentis Low GTX tvořená směsí pružných vnitřních a pevných vnějších materiálů zajistí přizpůsobení chodidlu a nabízí skvělý komfort. K tomu napomáhají také části svršku ze síťoviny, které se postarají o vynikající prodyšnost. Mammut Saentis udrží chodidla v suchuVyvýšená patní stabilizace a ochrana prstů TPU poskytne optimální oporu. Díky membráně GORE-TEX Performance Comfort Footwear budou vaše nohy v suchu za každého počasí. Mammut Saentis jsou tak nepromokavé a navíc velmi prodyšné. Mammut Saentis Low GTX si poradí s každým terénemPodrážka Michelin, kterou boty Mammut Saentis Low GTX disponují, je přitom zárukou dokonalé přilnavosti a stability v jakémkoli terénu i na nerovném povrchu. Při každém kroku vám tak podrážka nabízí jistotu došlapu. Mammut Saentis jsou ideální na vycházky a túryPevné zafixování chodidel v botě poté umožní zavazování pomocí tkaniček. Mammut Saentis Low GTX Men jsou ideální volbou do hor i na lesní cesty. I při delších vycházkách a túrách pocítí vaše chodidla maximální pohodlí. Klíčové vlastnosti outdoorových bot Mammut Saentis Low GTX Men Pánské outdoorové botyVhodné do lehkého i náročnějšího terénuKonstrukce bot Hybrid Shell pro přizpůsobení chodidluSvršek tvořený prodyšnou síťovinou a pevným materiálemVyvýšená patní stabilizace a ochrana prstů TPUBoty Mammut Saentis s voděodolnou membránou GORE-TEX Performance Comfort FootwearPodrážka Michelin pro dokonalou přilnavostBarevné provedení: šedo-oranžovo-černé

Produkt Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka Mammut, v nabídce prodejce Alza.cz.

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - parametry produktu

KategoriePánské boty
ZnačkaMammut
E-shopAlza.cz

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - historie ceny a dostupnosti

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - další zajímavé produkty

Mammut Saentis Low GTX® Men Black-Vibrant Orange - jak nakoupit nejvýhodnější?