Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm

Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm

Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm - popis produktu

Vánoční stromek je extrémně hustý. Svým jedinečným vzhledem vnese kouzelnou atmosféru vánoc do jakékoliv místnosti Dlouhé umělé jehličí a speciálně tvarované větvičky dodávají stromku mimořádnou eleganci a luxusní vzhled Vánoční stromek je vyroben z nejkvalitnější PVC fólie Je extrémně odolný, neztrácí větvičky a jehličí Barva větviček připomíná skutečný strom, a s časem nevybledne Trvalo připevněné pružné větvičky lze libovolně upravovat Můžete si je vytvarovat do dokonalé symetrických tvarů, nebo také asymetrických, pak se budou více podobat těm, které rostou v lese Větvičky stromečku jsou kvalitní a pevné, tzn. že se již nebudou ohýbat pod váhou různých vánočních ozdob Hroty jsou přichyceny systémem C-RING, díky kterému byly na stromku eliminovány ostré konce Hrubé kartonové obaly, zajišťují bezpečnou přepravu SPECIFIKACE: Výška stromečku: 180 cm (výška stromku je uvedena včetně stojanu) Stojan: plastový (zahrnut v balení) Materiál: PVC (polyvinylchlorid)

Produkt Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Vánoční stromky, barevné provedení je zelená, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Umělé vánoční stromky, barevná verze je zelená, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm - parametry produktu

Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm - historie ceny a dostupnosti

Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm - další zajímavé produkty

Luxusní umělý vánoční stromeček borovice 180 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?