Luxusní koberec do obývacího pokoje #5621430

Luxusní koberec do obývacího pokoje #5621430

Luxusní koberec do obývacího pokoje #5621430

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Luxusní koberec do obývacího pokoje - popis produktu

Koberce Fiesta jsou vyráběny z přízí Calping Frize, které vytvářejí husté rouno o výšce 9 milimetrů a gramáži 1600 gr/m2. Polypropylenová (PP) vlákna jsou díky speciální technologii výroby Heat Set velmi měkká na dotek a zároveň odolná vůči deformaci a oděru, připomínající vlnu. Série je charakteristická svým moderním designem - geometrickými tvary a výraznými barevnými kombinacemi béžové, hnědé a šedé. Výjimečné vlastnosti koberců této kolekce jsou vysoká hustota vláken, vysoká odolnost a stálost barvy, textury nebo vlákna. Další velkou předností koberce je jeho vzhled, díky kterému se hodí téměř do všech interiérů. Koberce se vyznačují dlouhou životností, nenáročnou údržbou a snadným čištěním, pokud se zašpiní. OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, který označuje materiály a výrobky splňující přísná mezinárodní kritéria kvality a zdravotní nezávadnosti na všech úrovních výroby (výroba, tkaní...). Specifikace: Certifikát: OEKO-TEX Materiál: 100% frise Barva: béžová Tvar: obdélník Gramáž: 1600 g/m² Výška vlákna: 9 mm

Produkt Luxusní koberec do obývacího pokoje #5621430 patří do skupiny produktů Koberce do obývacího pokoje, barevné provedení je béžová, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Luxusní koberec do obývacího pokoje - parametry produktu

BarvaBéžová
Rozměr kobercůŠířka: 133 cm | Délka: 190 cm
KategorieKoberce, Koberce do obývacího pokoje
Barvabéžová
E-shopDumdekorace.cz

Luxusní koberec do obývacího pokoje - historie ceny a dostupnosti

Luxusní koberec do obývacího pokoje - další zajímavé produkty

Luxusní koberec do obývacího pokoje - jak nakoupit nejvýhodnější?