LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet

LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet

LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet - popis produktu

Designové křeslo Chesterfield šedý samet Klasické křeslo - ušák Chesterfield čalouněné vysoce kvalitním sametem v ušlechtilém šedém provedení je skutečně poutavým prvkem pro jakýkoli obytný prostor. Charakterizují jej typicky zakřivené loketní opěrky, „uši“, prošívání doplněné o knoflíky, lem z ozdobných nýtů a krásně tmavé zakřivené nohy. Pohodlná vnitřní výplň přemění sametové křeslo na nový oblíbený kousek v domácnosti, ve kterém člověk rád stráví celé hodiny při čtení, dívání filmu nebo poslechu hudby. Posaďte se, opřete si hlavu a zaposlouchejte se do oblíbené hudby nebo si vychutnejte dobrý film. Pro maximální pocit pohodlí doporučujeme kombinovat křeslo s odpovídající podnožkou. Na ni si můžete položit nohy a zároveň si užívat pohodlí křesla. Rozměr: 85cm x 105cm x 70cm (š x v x h)Rozměr sedáku: 50cm x 45cm x 50cm (š x v x h)Materiál: strukturovaný samet (100% polyester), borové dřevoMax. nosnost: 200kgBarva: šedá, tmavě hnědá

Produkt LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet lze nalézt mezi produkty ve skupině Ušáková křesla, vyrábí jej značka LuxD, barevné provedení je 8c662d, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet - parametry produktu

Hmotnost28 kg
Délka85 cm
Šířka75 cm
Výška105 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKřesla, Ušáková křesla
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet - další zajímavé produkty

LuxD Designové křeslo Chesterfield šedý samet - jak nakoupit nejvýhodnější?