LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie

LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie

LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie - popis produktu

Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie Klasický design této zahradní lavice vnese do vašeho exteriéru nádech přírodního stylu. Celá zahradní lavička je vyrobena z kvalitního masivního akáciového dřeva. Je velmi odolné, díky čemuž je trvanlivá a odolná vůči povětrnostním vlivům. Kvalitní zpracování a certifikát FSC zaručuje dlouhou životnost. Z lavice vyzařuje nefalšovaný, přírodní nádech, který je možné mnoha způsoby kombinovat s jiným zahradním nábytkem. Lavička spolu s jídelním stolem a židlemi ze stejné série bude vypadat obzvlášť krásně. Rozměr: 180cm x 38cm x 45cm (š x v x h)Materiál: masivní olejované dřevo akácieBarva: přírodní Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál Nábytek disponuje certifikátem FSC®, který zaručuje, že dřevěné části výrobku pocházejí ze šetrně obhospodařovaného lesa.

Produkt LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní lavice, je v nabídce značky LuxD, v barvě c6a27e, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní pohovky, patří pod značku LuxD, barevné provedení je c6a27e, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie - parametry produktu

Hmotnost11 kg
Délka180 cm
Šířka38 cm
Výška45 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieLavice, Zahradní lavice, Zahradní pohovky
ZnačkaLuxD
Barvac6a27e
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie - další zajímavé produkty

LuxD Designová zahradní lavice Gavino 180 cm akácie - jak nakoupit nejvýhodnější?