Luigi Bormioli termo mlíčenka CREAMER 145 ml

Luigi Bormioli termo mlíčenka CREAMER 145 ml

Luigi Bormioli termo mlíčenka CREAMER 145 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 272 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Luigi Bormioli termo mlíčenka CREAMER 145 ml - popis produktu

Elegantní a praktická skleněná konvička pro servírování mléka a smetany je ručně vyrobena z unikátního dvoustěnného skla. Použité borokřemičité sklo od italského výrobce Luigi Bormioli je odolné proti vysokým teplotám, takže se hodí i na podávání ohřátého mléka. Dvoustěnné provedení má výhodu v podobě tepelně izolačních vlastností, kdy zabraňuje nepříjemnému popálení od příliš horké nádoby. Zároveň pomáhá udržovat mléko či smetanu déle teplé. Skleněná konvička na mléko a smetanu se také nerosí. Díky svému originálnímu vzhledu se stane cenným doplňkem na každém stole a vhodně doplní šálky či skleničky z kolekce Drink &Design. Sklo je vhodné i do myčky, ale pouze na standardní jemnější mycí programy. Nehodí se pro mytí ve vysokotlakých průmyslových myčkách a na parní programy. Originální balení obsahuje 2 ks.

SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU- skleněná konvička na servírování mléka a smetany 145 ml- odolné borokřemičité sklo- dvoustěnné provedení s výbornými tepelně izolačními vlastnostmi- vhodné do myčky na standardní jemné mycí programy

Luigi Bormioli termo mlíčenka CREAMER 145 ml - parametry produktu

Průměr67 mm
Výška90 mm
Druh sklaruční výroba
Druh skladvoustěnné sklo
Objem145 ml
Materiálvarné sklo
KategorieMléka

Luigi Bormioli termo mlíčenka CREAMER 145 ml - historie ceny a dostupnosti

Luigi Bormioli termo mlíčenka CREAMER 145 ml - další zajímavé produkty

Luigi Bormioli termo mlíčenka CREAMER 145 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?