Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY - popis produktu

Nezbytný bytový doplněk každého motorkářského srdcaře. Povlečení je ušito z hladkého mikrovlákna, které svými vlastnostmi v mnoha ohledech předčí klasickou bavlnu. Materiál je velmi lehký, vzdušný a prodyšný, nemačká se, je pevný a stálobarevný. Zároveň je hebký na dotek a snadno se udržuje. Mimo to vyniká i svými termoregulačními schopnostmi - v zimě si udržuje tělesnou teplotu a v létě příjemně ochladí. Před prvním použitím ložního povlečení důkladně vyperte po rubové straně. Tyto produkty mají nežehlivou úpravu, tudíž při správném zavěšení není třeba žehlit. 3D povlečení perte odděleně a zvolte program šetrného odstředění.

K povlečení si můžete dokoupit také povlak na polštářek ve stejném dezénu pro stylově sladěnou ložnici nebo chlapecký pokoj.

Produkt Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY patří do skupiny produktů Bytové doplňky, je v nabídce značky Apextextil v nabídce e-shopu Decodoma.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Povlečení z mikrovlákna, je v nabídce značky Apextextil, naleznete jej v e-shopu Decodoma.cz.

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY - parametry produktu

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY - historie ceny a dostupnosti

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY - další zajímavé produkty

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D MOTORKY - jak nakoupit nejvýhodnější?